Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/pasalau1.dev.unica.ro/site/wp-content/plugins/strawberry-schema/includes/functions.php on line 76

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/pasalau1.dev.unica.ro/site/wp-content/plugins/strawberry-schema/includes/functions.php on line 77

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/pasalau1.dev.unica.ro/site/wp-content/plugins/strawberry-schema/includes/functions.php on line 77

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/pasalau1.dev.unica.ro/site/wp-content/plugins/strawberry-schema/includes/functions.php on line 82

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/pasalau1.dev.unica.ro/site/wp-content/plugins/strawberry-schema/includes/functions.php on line 82

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/pasalau1.dev.unica.ro/site/wp-content/plugins/strawberry-schema/includes/functions.php on line 83

Pastura Apiland, „painea albinelor”

De Unica.ro, pe

Pastura, numita si „painea albinelor”, este un polen fermentat de catre albine in conditiile …
Pastura Apiland, "painea albinelor"Pastura, numita si „painea albinelor”, este un polen fermentat de catre albine in conditiile naturale ale stupului.

Deoarece cantitatile care pot fi obtinute in conditii normale, printr-o recoltare corecta din stup, sunt foarte mici, in comert exista si pastura realizata prin fermentare artificiala sau recoltata mai devreme, pentru a forta productia, in conditii de fermentatie incompleta. In ambele cazuri, eficacitatea acestui produs este mult mai mica. In schimb, pastura Apiland este o pastura de cea mai buna calitate, selectata cu grija din zonele de deal si de munte ale Transilvaniei, ferite de poluare.

In stup, pastura este produsa prin fermentarea polenului introdus de catre albine in celulele fagurelui, impreuna cu miere si cu o serie de enzime secretate de albine. Polenul trece printr-un complicat proces de transformari biochimice si de modificari structurale care, dupa trei luni de fermentatie, il transforma in pastura. In cadrul acestor procese creste concentratia de principii active, astfel ca pastura prezinta o bioactivitate cu mult mai mare decat polenul, fiind in acelasi timp mult mai usor de suportat si de digerat. O pastura de calitate nu produce in general nici un fel de alergii, nici macar in cazul celor care nu suporta polenul.

Pastura este recomandata mai ales celor care sufera de afectiuni din zona tubului digestiv, cum ar fi reglarea tranzitului intestinal, afectiuni ale colonului, constipatii cronice de diverse etiologii, enterocolite, colite de fermentatie sau de putrefactie, dar mai ales celor cu probleme hepatice, inregistrandu-se rezultate remarcabile inclusiv in cazul hepatitelor acute si cronice de tip A, B si C sau a cirozelor uscate si umede. Pastura este benefica si in cazul anemiilor, a stresului sau a reumatismului.

Daca ne raportam la medicina traditionala chineza, pastura fiind caracterizata de gustul acru, ea stimuleaza energia Qi a elementului Lemn, fiind astfel benefica pentru ficat, vezica biliara, muschi, tendoane si ochi, dar si pentru imaginatie, creativitate si in ceea ce priveste energiile de regenerare.
Dar pastura nu ne sustine doar sanatatea. Ea reprezinta si un element esential pentru frumusete, reprezentand in egala masura un factor nutritional pentru celulele pielii si o componenta importanta a mastilor cosmetice, in care este folosita in combinatie cu miere, laptisor de matca si extracte florale.

Chiar daca pastura este in momentul de fata mult mai putin cunoscuta decat alte produse apicole, ea are efecte uimitoare de care va veti convinge imediat daca incercati un produs de calitate, precum pastura de la Apiland.

Preturi: 58 lei (100 g), 230 lei (500 g). Produsul se gaseste in magazinele cu produse naturiste si pe www.apiland.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter