7 idei de ținute de primăvară

De Consuela Stratulat, pe Ultimul update Sâmbătă, 15 aprilie 2017, 09:06
Trecerea la garderoba de primăvară nu se face atât de ușor precum ai crede. Îți dăm câteva idei de ținute care să te inspire.

Primăvara este un anotimp de tranziție, așa că poți purta, în continuare, botine sau puloverel groase. O pereche de botine negre vor arăta foarte bine cu blugi boyfriend, tricou și un sacou negru.

Pantofii nude sunt potriviți atât pentru zi, cât și pentru seară, iar primăvara este momentul potrivit să îi scoți în față. Poartă-i cu o pereche de blugi, un tricou negru și o jachetă nude. Genta în aceeași culoare va da o notă prețioasă outfitului tău.


Rochiile lungi arată foarte bine cu jachetă din piele, iar primăvara este momentul ideal pentru astfel de combinații. Tenișii albi se potrivesc perfect cu o această ținută.

A photo posted by Aida Domenech (@dulceida) on


Pantalonii culottes rămân în tendințe și în acest sezon. Poartă-i cu un tricou simplu, un cardigan lung și pantofi sport. Vei arăta minunat!


Fusta plisată este o altă piesă must-have pentru acest sezon. Îi poți da un aer casual cu un tricou cu imprimeu și o jachetă din piele.


Nu este momentul să renunți la blugi skinny, dar dacă alegi un model cu talie înaltă, vei obține un aer foarte chic.


O cămașă, un sacou și o pereche de blugi rupți arată foarte bine împreună și îți dau o atitudine încrezătoare.

A photo posted by Lisa DiCicco Cahue (@lisadnyc) on


Sursa foto: Hepta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter