Imprimeurile neobişnuite, în topul fashionistelor

De Geo Berciu, pe
Parisul a găzduit în aceste zile Săptămâna Modei, aşa că nu este de mirare că cele mai înfocate fashioniste şi-au dat întâlnire în capitala ultimelor tendinţe. În centrul atenţiei, apreciate şi recomandate de toţi designerii, se află imprimeurile neobişnuite.

Fashion blogger-ul Laura Comolli a fost cea mai bună exemplificare a unui street-style modern, dar sofisticat. Modelul oversize al trenciului ei, combinat cu imprimeul îndrăzneţ de flori stilizate a captat imediat atenţia celor prezenţi la defilarea Fendi.

Laura-Comolli-street-style

Cu o jacheată din brocard viu colorată într-o paletă primăvăratică, JJ Martin, una dintre cei mai avizate editoare de modă din Milano, a atras toate privirile. Modul cum a transformat o ţinută banală, all-black, cu doar două pise vesimentare, geanta şi tunica, a fost foarte apreciat de designeri.

JJ-Martin-street-style

Elisa Nalin, directoarea de creaţie la cele mai importante branduri din Franţa, a fost în centrul atenţiei la prezentarea de modă Mugler de la Paris cu ţinuta ei colorată şi tonică. Piesa vestimentară statement a fost haina cu imprimeuri neobişnuite, inspirate de benzile animate, la care a asortat un clutch la fel de îndrăzneţ, în acelaşi ton vesel.

Elisa-Nalin-street-style

Cea mai spectaculoasă apariţie, din punct de vedere cromatic, a fost cea a prezentatoarei flamande Tiany Kiriloff. Trenciul ei galben neon, cu imprimeu îndrăzneţ, ce imita culorile păunului, a fost în centrul atenţiei printre fashionistele venite la show-ul de modă al Stellei Jean.

Tiany-Kiriloff-street-fashion

Cu imprimeul cu cocoşi, pantofii animal-print şi pălărie de inspiraţie retro, Giovanna Battaglia şi-a asigurat apariţia în cele mai pretenţiose reviste de modă la rubrica „Aşa da”. Îndrăzneşte şi tu în această primăvară să abordezi imprimeurile neobişnuite ca o adevărată fashionistă!

Giovanna-Battaglia-street-style

(Sursa foto: Hepta)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter