Stephan Pelger lansează la Berlin “ICONIRONY”, colecţia T/I 2012/13

Stephan Pelger va lansa pe 21 ianuarie la Berlin colecţia sezonului de toamnă/iarnă 2012/13 denumită “ICONIRONY”.
Ovidiu Buta, fashion director GQ, se va ocupa de partea de styling a show-ului, iar încălţămintea modelelor este asigurată de cobrandingul Mihaela Glavan by Stephan Pelger.

După colecţia P/V 2012 „En Garde”, Pelger revine pe podiumul festivalului cu noile sale creaţii, alături de nume mari ale modei internaţionale precum Hugo Boss, Escada, Rena Lange, Michalsky şi Schumacher.

La fel ca la ultimele două ediţii, şi anul acesta creaţiile designerului român sunt programate să încheie evenimentul desfăşurat în perioada 18-21 ianuarie.
Stephan Pelger lansează la Berlin “ICONIRONY”, colecţia T/I 2012/13

Colecţia se adresează femeilor sigure pe ele, dar cărora le place să se joace cu regulile, cu stilurile şi au o atitudine jovială faţă de cei din jur. Rezultatul este mereu uimitor, e imposibil de ignorat sau de pus la îndoială. La fel cum a fi de succes nu se referă întotdeauna la seriozitate, moda are uneori «ICONIRONIA» sa” a afirmat Stephan Pelger.

Designerul foloseşte în piesele colecţiei sale materiale customizate, imprimate în aceeaşi linie cu tema colecţiei, uneşte într-un mod neaşteptat diferite tipuri de materiale, creând îmbinări perfecte cum ar fi mătase şi pânză sau blană de oaie de Alpaca şi piele.

Noua colecţie dezvăluie imprimeuri şi modele care sugerează un ton ironic, un stil fabulos şi o nouă modalitate de a eticheta hainele. Fuste scurte, croite în formă de A, bluze delicate şi accesorii superbe care nu doar vor oferi un look pentru următorul sezon de iarnă, dar care pot deveni la pièce de résistance în garderoba de zi cu zi sau pot transforma într-un mod fascinant o ţinută de seară.
Stephan Pelger lansează la Berlin “ICONIRONY”, colecţia T/I 2012/13

Cromatica folosită de designer porneşte de la gri deschis până la negru, cu accente puternice de roşu închis, dar şi culori fluide precum bej, ce creează împreună o identitate vizuală unică.
Colecţia “ICONIRONY” va fi prezentă, în intervalul 17-20 ianuarie, şi la târgul exclusiv “Show & Order” din Berlin, alături de branduri interna ionale precum Misonni, Mathew Williamson şi Mirela Burani.

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter