O mașină a intrat în mulțime, la Berlin. Care este bilanțul victimelor

De Unica.ro, pe

Cel puțin o persoană a murit și în jur de 12 oameni au fost răniți astăzi, 8 iunie, la Berlin, după ce o mașină a intrat în mulțime.

Incidentul s-a petrecut într-o zonă plină de magazine și cafenele. Se pare că șoferul care conducea o mașină Renault Clio a fost reținut de poliție. În vârstă de 29 de ani, acesta ar avea dublă cetățenie, germană și armeană, și ar locui la Berlin, potrivit dailymail.co.uk.

Martorii ar fi spus că mașina avea viteză mare atunci când a lovit pietonii, apoi s-a întors pe stradă și a mers în jur de 180 de metri, după care s-a urcat din nou pe trotuar, a lovit mai mulți oameni și s-a oprit în vitrina unui magazin de parfumuri și cosmetice.

Citește și: Câte operații estetice și-a făcut Ilinca Vandici până la 35 de ani

Shakira și Gerard Pique, împreună în Cehia după anunțul că s-au despărțit

Răsturnare de situație în cazul despărțirii cuplului Shakira-Pique. Ce dezvăluiri au făcut apropiații lor

Vlăduța Lupău se va muta în curând în noua casă. Cum arată și unde se află

Șoferul ar fi încercat să fugă

Oamenii ar mai fi spus că șoferul ar fi încercat să fugă, dar a fost reținut de trecători până a fost preluat de polițiști. Nu se știe încă dacă a fost vorba de un accident sau de un act terorist.

Incidentul a avut loc în apropierea locului în care a avut loc un atac soldat cu 11 morţi şi zeci de răniţi în 19 decembrie 2016. Atunci, Anis Amri, care a solicitat azil din Tunisia, dar a fost respins de autorităţi, a furat o camionetă, l-a ucis pe şofer, apoi a intrat cu autovehiculul într-o piaţă aglomerată, unde era organizat târgul de Crăciun.

Actorul John Barrowman, care se afla în apropiere, a publicat pe rețelele de socializare un mesaj legat de incident.

Prezența poliției este incredibilă… Sunt elicoptere care vin pentru a transporta victimele, a spus acesta, potrivit sursei citate.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter