Săptămâna Modei la Londra: Cum s-au îmbrăcat vedetele la prezentarea Burberry

De Erika Chivu, pe

Kate Beckinsale, Rita Ora şi Rosie Huntington au fost printre vedetele invitate la prezentarea Burberry care a avut loc zilele trecute la Săptămâna Modei de la Londra.
Care din cele patru ţinute îţi place mai mult?
Rosie Huntington a purtat un costum masculin, dar a fost foarte senzuală şi feminină. Pantalonii stil pană i-au pus în valoare picioarele interminabile, iar topul negru a contrastat plăcut cu nuanţa aprinsă a costumului. Rosie s-a accesorizat cu sandale negre foarte simple.
Rita Ora a purtat şi ea un outfit cu tentă masculină. Vedeta a purtat pantaloni negri, un sacou boyfriend asortat şi un top alb cu imprimeu minimalist. Ţinuta a fost „îndulcită” cu ajutprul accesoriilor – sandale albe cu toc, lanţ auriu supradimensionat şi seturi de brăţări la ambele mâini.
Frieda Pinto a ales o combinaţie de culori foarte frumoasă, un verde foarte închis, un bleumarin metalizat şi un galben auriu. Ţinuta formată din pantaloni şi top cu peplum a fost accesorizată cu un plic auriu.
kate Beckinsale a fost printre puţinele vedete care au purtat fustă. Ea a ales un constum alb cu fustă creion şi cămaşă, accesorizat cu două curele nude şi un plic asortat.
frieda pinto kate beckinsale

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter