Rujul portocaliu, o variantă de machiaj fresh

De Diana Sorescu, pe

Anotimpul cald ne permite să explorăm mai mult, să experimentăm mai mult! Lasă deoparte tradiţionalul gloss şi alege un ruj portocaliu, cu personalitate! Vedetele îl iubesc!

Ruj portocaliu

Portocaliul era, până nu demult, o nuanţă pe care şi producătorii de cosmetice o evitau, nu doar femeile. Portocaliul este o culoare cu atitudine, ce trebuie purtată cu stil şi asortată inteligent la întreaga ţinută.

În zilele noastre, rujul portocaliu este apreciat şi recomandat de make up artişti celebri. Buzele orange au devenit o modă, iar tonurile alternează de la portocaliu intens, cu irizaţii corai, la cel domol, pal, cu subtile tonuri de maro.

Dacă vrei să porţi pe buze aşa o nuanţă îndrăzneaţă, răsfaţă-ţi mai întâi obrajii cu un blush piersiciu. Tenul de porţelan, prea deschis, are nevoie de culoare deoarece portocaliul conferă o paloare nedorită. Pielea caramel, bronzată, are nevoie doar de puţină pudră strălucitoare!

De asemenea, ochii trebuie conturaţi fie cu un eyeliner, un mascara de calitate sau gene false – totul pentru a echilibra machiajul.

Ponturi!

–    Aplică rujul portocaliu cu o pensulă pentru a-l distribui uniform!
–    Pentru a evita migrarea culorii dar şi pentru o formă armonioasă a buzelor, înainte de ruj aplică un creion-contur nude.
–    Asortează rujul portocaliu cu haine verde lime, mov, nude, alb, negru sau albastru electric.
–    Rujul orange mat arată mult mai bine decât cel sidefat sau lucios
–    Ai grijă mereu să nu îţi pătezi dinţii cu ruj! Acest lucru se întâmplă deseori când pe buze porţi culori tari.

Rujul portocaliu, o variantă de machiaj fresh

Foto: Northfoto, Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter