Rochii frumoase la premiile Hollywood Style 2011

De Diana Sorescu, pe

Perioada aceasta este una plină de evenimente glamour, unde divele se întrec în ţinute superbe. Iată cele mai reuşite apariţii de la decernarea premiilor Hollywood Style.

Hollywood Style

 
În ultima vreme, Rose McGowan primeşte doar note mari din punct de vedere al stilului. După superba rochie verde jad de la gala Meca, actriţa a optat acum pentru o creaţie super-sexy, din dantelă neagră.
 
Rose a condimentat ţinuta cu o pereche de cercei candelabru retro, cu mărgeluţe negre, şi pantofi peep toe stacojii.
 
Chiar dacă are doar 16 ani, Kendall Jenner, sora mai mică din clanul Kardashian, arată excelent! Micuţa domnişoară a arătat ca un topmodel la premiile Hollywood Style, unde a ales un ansamblu fluid compus dintr-o cămaşă din mătase bleu prăfuit, cu decolteu generos, şi o fustă mini albă, cu volane.
Look-ul fin a fost completat cu o cureluşă argintie şi sandale metalice.
 
Mandy Moore a delectat audienţa cu o rochiţă croşetată de la Temperley London, pe care a mixat-o cu pumps roşu merlot, din lac. O prezenţă plăcută, rafinată, cu mult bun gust.
 
Kristin Davis a pariat pe roşu, şi bine a făcut! Actriţa a decis să îmbrace o rochie simplă, din mătase, cu breteluţe fine, pe care a asortat-o cu un clutch box auriu.


Care rochie îţi place cel mai mult?


Rochii frumoase la premiile Hollywood Style 2011
 
Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter