Propunerea zilei: cum asortezi pantalonii de piele

De Diana Sorescu, pe

Vizita în showroom-ul H&M m-a inspirat să alcătuiesc câteva ţinute trendy, ideale pentru sezonul rece. Iată cum poţi combina pantalonii de piele în două feluri!

Pantaloni de piele

 
Pantalonii de piele sunt un articol vestimentar must have în sezonul rece 2011-2012. Atât modele simple, cu linii minimaliste, cât şi cele de motor, cu inserţii de material textil şi cute ordonate în zona genunchiului, sunt pe val.
 
Eu am ales să combin o pereche de pantaloni din piele neagră cu o pereche de botine camel, cu toc, la care am adăugat un top nude din mătase calină şi un colier statement auriu, înnobilat cu pietre roz pal. Ţinuta este una echilibrată, chic, perfectă pentru seară. Dacă vrei să o transformi în una de zi, renunţă la colier şi completează cu un blazer tricotat galben muştar sau verde lime.
 
A doua propunere merge purtată la serviciu, la facultate, la shopping sau la plimbare! Pantalonii de piele burgundy sunt piesa cheie, iar în jurul lor am construit un ansamblu simplu de reprodus. Un pulover de angora roz somon şi o pereche de botine gri, cu platformă, întregesc ţinuta.
 
Pentru un plus de stil, condimentează look-ul cu brăţări masive argintii şi o pereche de ochelari de soare wayfarer.
 
Ce părere ai de propunerile noastre? Ce ţinută îţi place?
 
Propunerea zilei: cum asortezi pantalonii de piele
 
Foto: Silvia Postolatiev

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter