Prezentare de modă șocantă în cadrul Săptămânii Modei de la Milano: Modelele păreau că țin în mână capete umane

De Unica.ro, pe
Show-ul Gucci, pentru toamnă-iarnă 2018/2019, din cadrul Săptămânii Modei de la Milano, a șocat spectatorii. Dincolo de decorul spitalicesc - un pat de operație și o lampă chirurgicală au fost așezate chiar pe podium - modelele au defilat în ținute bizare, unele dintre ele ținând în mână propriile lor capete, realizate din ceară.

Designerul din spatele acestei colecții, Alessandro Michele, a gândit o prezentare atipică de modă, prezentare care a devenit rapid virală în mediul online. Colecția intitulată „Cyborg” a fost mai degrabă un mix de elemente total neașteptate, un amalgam de referințe culturale, care și-a atins însă scopul. A șocat întreaga audiență.

Modelele au defilat cu propriile capete pe post de accesorii

Capetele din ceară, făcute după chipurile modelelor, au fost cele care au atras cel mai mult atenția. Înfricoșătoare, dar artistice totodată, ele au propulsat colecția Gucci pe tot Internetul.

 gucci la saptamana modei de la milano

Un pui de dragon a fost accesoriul care a însoțit o ținută all black

Puiul de dragon, realizat cel mai probabil tot din ceară, care a accesorizat una dintre ținute a fost și el un detaliu inedit. Trebuie să recunoaștem că de îndată ce l-am văzut, ne-a dus cu gândul la fenomenul Game of Thrones (Urzeala Tronurilor).

detaliu din prezentarea gucci toamna iarna 2018 2019

Accesoriile pentru cap, un amestec de referințe culturale

De la pălăria-pagodă, care ne-a purtat cu gândul în Asia de Sud-Est, și până la cagula stilizată ca un turban islamic, referințele culturale ale acestei colecții au fost vaste, iar combinațiile total neașteptate.

detalii din colectia gucci toamna iarna 2018/2019

Culorile intense și imprimeurile nu au lipsit de pe podium

Mai multe modele Gucci au purtat ținute ce aminteau de chador-ul femeilor din țările islamice, acel văl lung, care acoperă capul și corpul.

tinute din noua colectie gucci

Foto – Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter