Principalele tendințe în machiajul ochilor pentru vara 2018

De Andreea Catrina, pe Ultimul update Luni, 25 iunie 2018, 15:09
Vara aceasta ai liber să experimentezi, când vine vorba de machiajul ochilor! Am strâns pentru tine cele mai importante tendințe propuse de make-up artiștii marilor case de modă. Lasă-te inspirată de propunerile lor, adaptează-le după bunul plac și nu-ți fie teamă să ieși din zona de confort! Când vine vorba de machiaj, în vara 2018 chiar poți purta (aproape) orice!

Shine bright like a diamond sau cum să te folosești de glitter ori de creioanele metalice pentru un machiaj senzațional

Dacă îți place să ieși în evidență, atunci merită să încerci măcar o dată un machiaj pe bază de glitter ori realizat cu un creion metalic. Fie că preferi sclipiciul simplu, argintiu sau auriu, fie că îți place sclipiciul multicolor, poți adapta această tendință așa cum vrei, important este să o încerci cel puțin o dată! Un astfel de machiaj poate fi purtat atât la evenimente, cât și party-uri, iar efectul va fi unul senzațional. Fii sigură că toată lumea te va admira! Inspiră-te din look-urile propuse de Natasha Zinko, Anna Sui și Gucci!

machiaj cu glitter pentru vara 2018

Machiajul cu aplicații, cea mai nonconformistă direcție a acestui sezon

Pentru că glitterul și creioanele metalice nu erau suficiente, make-up artiștii au apelat și la aplicații în look-urile concepute pentru vara 2018! Inspiră-te din propunerile lui Jeremy Scott, Thom Browne sau Dries Van Noten și experimentează și tu cea mai nonconformistă direcție de machiaj din acest sezon!

machiajul cu aplicatii pentru vara 2018

Nuanțele electrice, în continuare în tendințe

Nicio vară fără nuanțe electrice! Cam așa e, de câțiva ani buni încoace. Orice nuanță ai prefera, fie că e vorba de roz, galben, verde, albastru sau mov, aceasta poate sta la baza unui machiaj super fresh, sexy și îndrăzneț! Inspiră-te de la Delpozo, Area sau Chromat!

nuante electrice

Noul machiaj grafic

Liniile, cercurile și tușele groase caracterizează noul machiaj grafic, în tendințe pentru vara 2018! Vechiul cat-eye se transformă ușor, ușor în ceva mult mai fresh, mult mai îndrăzneț, mult mai actual! Experimentează și tu cu acest trend, după ce te lași inspirată de John Galliano, Lanvin sau Jason Wu!

noul machiaj grafic pentru vara 2018

Vezi șiNuanțe de ruj care se poartă în vara 2018

Vezi șiMachiaj simplu pentru ochi căprui. Cele mai bune idei

Foto – Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter