Poze: Cele mai frumoase rochii de la Elle Style Awards

De Erika Chivu, pe

Vedetele s-au întrecut în ţinute superbe la gala Elle Style Awards care a premiat cei mai buni designeri şi cele mai stilate apariţii din showbiz. Iată cele mai frumoase trei rochii.
De departe cea mai frumoasă apariţie de la Elle Style Awards 2013 a fost Kate Hudson. Superba actriţă, mamă a doi copii, a strălucit într-o rochie semnată Stella McCartney. Creaţia portocalie cu inserţii din datelă pe părţi a fost accesorizată foarte frumos cu o un clutch auriu. De altfel, Kate Hudson a fost cea care i-a înmânat Stellei McCartney premiul pentru cel mai bun designer internaţional.
Wow! Ce bine arată Kate Hudson după doi copii!
Tot o culoare puternică a purtat Naomie Harris. Actriţa britanică a ales o rochie Roksanda Ilincic cu o croială simplă accesorizată cu o curea şi clutch negre, dar şi cu pantofi foarte originali.
Însăcinată cu al al doilea copil, Peaches Geldof a fost superbă într-o rochie roz foarte feminină, o creaţie din dantelă lungă până în pământ, pe care a accesorizat-o cu un clutch albastru.
Elle Style Awards s-au decernat aseară la hotelul Savoy din Londra. Printre cei premiaţi s-au numărat Stella McCartney, Simone Rocha, Bradley Cooper, Roksanda Ilincic, Chloe Moretz şi Anja Rubik.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter