Ce să nu porți de Halloween

De Consuela Stratulat, pe Ultimul update Luni, 30 octombrie 2017, 11:12

Halloween-ul este la câteva zile distanță, așa că ar trebui să te hotărăști ce costum vei purta. Sunt câteva costume care vor fi foarte populare anul acesta, așa îți spunem care sunt, pentru a nu ajunge să arăți ca restul lumii.
Toată lumea este speriată de Ebola, așa că vei vedea multe asistente sexy contaminate, zombi care vor să răspândească virusul etc. Ține cont, însă, că nu este deloc amuzant să alegi un costum care să ducă cu gândul la o problemă atât de serioasă și de periculoasă.

Cersei și Jaime Lannister

„Game of Thrones” este unul dintre cele mai populare seriale, dar dacă ai de gând ca tu și amicul sau iubitul tău să vă costumați în Cersei și Jamie Lannister, nu veți stârni admirația nimănui. O greșeală și mai mare ar fi să apelați la aceste personaje dacă sunteți frați. Evitați costumele care te duc cu gândul la incest sau viol, nu sunt deloc amuzante.

Prințesa Elsa din „Frozen”

Prințesa Elsa este idolul tuturor fetițelor, dar tu ești o femeie în toată firea. Lasă prințesele și desenele animate în seama copiilor, iar tu alege personaje potrivite vârstei tale.

Costumele cu mâncare

La orice petrecere de Halloween dai peste persoane îmbrăcate în prăjituri, sandwich-uri, pizza etc. Încearcă să dai dovadă de mai multă inspirație.

Adam și Eva

Dacă mergi la petrecere cu iubitul tău, s-ar putea să îți vină ideea de a vă îmbrăca în Adam și Eva. Nu vei fi singura, pentru că se numără printre cele mai populare personaje de Halloween. Ce-ar fi să îți pui imaginația la bătaie și să alegi alte personaje.
 
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter