Pantalonii scurţi cu paiete, o alegere chic. Îţi plac?

De Diana Sorescu, pe

Multe femei se tem să poarte paietele de teamă ca ansamblul să nu fie kitschos. Însă pantalonii scurţi paietaţi chiar sunt superbi, iar unica.ro îţi vinde nişte ponturi de stil!

Pantaloni scurţi cu paiete

Pantalonii scurţi cu paiete sunt alegerea cunoscătoarelor. Arată fabulos, iar combinaţiile sunt perfecte pentru petreceri, evenimente de seară, ba chiar demne de covorul roşu!

Secretul constă în echilibrul ţinutei. Nu purta niciodată pantaloni scurţi cu paiete alături de sacou sau top tot cu paiete! Rişti să arăţi ca un clovn! În schimb, combină întotdeauna cu materiale fluide, simple, delicate.

Toate cele 4 dive au mixat pantalonii paietaţi cu bluze, topuri şi cămăşi din mătase, pentru un look final de excepţie.

Selena Gomez a mizat pe o bluză alb imaculat, cu năsturaşi şi mâneci fluture, semi-transparentă, şi pe o pereche de sandale cu decupaje. Artista a conferit o notă preţioasă cu cerceii candelabru, iar pantalonii negri strălucitori îţi vin ca turnaţi!

Maria Sharapova e atât de elegantă în ţinuta aleasă! Frumoasa rusoaică a ales o pereche de pantaloni stropiţi cu paiete arămii de la Philim Lim, pe care i-a asortat cu un top de mătase culoarea şampaniei, blazer negru satinat şi botine decupate. Un look proaspăt, chic, exemplar!

Nicole arată excelent îmbrăcată cu pantalonii paietaţi, topul alb de mătase şi pantofii cu platformă. Diva a făcut totuşi o greşeală de stil care îi îngreunează look-ul şi îl poartă către linia fină dintre superb şi kitsch. Artista trebuia să renunţe la sacoul set cu pantalonii şi să mizeze pe un blazer simplu, albastru cobalt sau galben, din material preţios.

Iată cât de versatili sunt pantalonii scurţi cu paiete, chiar dacă nu par! Perechea aurie a fost mixată cu o cămaşă corai, colier cu pietre turcoaz şi sandale nude, iar ţinuta este de nota 10.

Pont: Ca să poţi purta aceste ţinute şi în sezonul rece, adaugă o pereche de colanţi negri maţi!

Pantalonii scurţi cu paiete, o alegere chic. Îţi plac?

Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter