MTV Europe Music Awards: Uite cu ce ţinute a şocat Heidi Klum

De Erika Chivu, pe

De obicei foarte bine îmbrăcată, Heidi Klum a făcut câteva alegeri proaste la MTV Europe Music Awards. Vedeta a fost prezentatoarea show-ului, aşa că a schimbat mai multe ţinute.
La sosirea pe covorul roşu a purtat o rochie care a şocat toţi invitaţii. Creaţia într-o nuanţă incertă de albastru, cu aplicaţii aurii nu prea a lăsar loc imaginaţiei. Heidi a avut un decolteu asimetric foarte adânc,a coperit doar cu nişte şireturi încurcişate. nici mâneca largă nu e prea frumoasă, şi nici cizmele, de asemenea cu un şiret urât.
Pe scenă, Heidi a mai apărut cu o altă rochie la fel de ciudată. De data aceasta a fost o creaţie galbenă decoltată şi decupată în partea de sus şi plină de curele care îi dădeau un aer cam vulgar. Poate că Heidi Klum a vrut să-şi pună în evidenţă silueta, dar parcă a exagerat puţin.
Mai târziu, vedeta a apărut într-o rochie albă. de asemenea cu multe şireturi, dar cu poale din voal, accesorizată cu joben şi mănuşi negre de piele. Până la urmă a avut şi o ţinută frumoasă, formată dintr-o rochie din dantelă nude şi o jachetă de piele.
Premiile MTV Europe Music s-au decernat aseară în Germania, la Frankfurt, unde au fost prezente vedete precu Gwen Stefani, Taylor Swift sau David Hasselhoff.
MTV Europe Music Awards 2012: Vezi cine sunt câştigătorii
heidi klum
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter