Trench-ul: vezi ce modele se poartă în acest sezon!

De Diana Sorescu, pe

Cum vin zilele răcoroase, trench-ul deţine supremaţia! Vestea bună este că trench-ul beige este infailibil, aşa că îl poţi purta şi pe cel de anul trecut. Încearcă totuşi şi unul roşu!

Ghid de stil

Haide să vedem cum combinăm chic 3 trenduri ale sezonului rece! Luam un pulover-rochie în dungi, adăugăm colanţi negri maţi şi botine tot negre, din piele întoarsă, completăm totul cu un trench beige şi condimentăm cu o poşetuţă galben muştar şi ruj roşu vibrant!

Alexa Chung ne-a dat această idee, una genială de altfel!

Un trench camel, legat ştrengăreşte cu cordonul, va arată excelent asortat unor blugi evazaţi, plus paltforme sau botine. Iată cât de sexy este Claudia Schiffer într-o zi ploioasă la Londra. Geanta din piele întoarsă se mixează perfect ansamblului.

În toamna lui 2011 purtăm şi trenchuri colorate! Iar dacă alegi un model bufant, de un roşu vibrant, o să atragi toate privirile, garantat! Leona Lewis poartă un trench care o complimentează şi aproape că nu mai contează ce rochie poartă pe sub!
Trench-ul este superb, cu falduri feminine şi nasturi negri, supradimensionaţi, iar cântăreaţa a avut inspiraţia să-l asorteze cu pantofii! Arată superb, nu-i aşa?

Trench-ul este perfect atunci când vrei să dai o notă super elegantă ţinutei tale. Se mixează interesant cu rochii sofisticate, iar Camila Alves îţi poate fi exemplu. Diva poartă o rochie chic, cu inserţii de tul, pantofi decupaţi din satin şi un trench roz pal, cu volane.

Plicul roşu, asortat rujului, accesorizează look-ul într-un mod stilat.

Dacă vrei să-ţi cumperi un trench, e doar la un click distanţă! Pe shop.unica.ro găseşti modele în tendinţe, care aşteaptă să le porţi!

Trench-ul: vezi ce modele se poartă în acest sezon!

Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter