(P) Pantofi şi balerini la modă. Care sunt trendurile în această primăvară?

De Unica.ro, pe

Odata cu venirea primaverii, cele mai multe femei sunt puse in fata eternei intrebari: “Oare ce se poarta in sezonul acesta?”, indiferent ca este vorba de haine, incaltaminte sau accesorii. Trecerea de la zilele capricioase si mohorate de iarna intarziata la cele insorite si luminoase aduce cu sine o oferta bogata a celor mai recente din fashion.
Tendintele in materie de incaltaminte sunt pline de surprize, iar iubitoarele de pantofi vor regasi, cu siguranta, modelele care li se potrivesc. Se poarta in continuare platformele (cu toc mic sau inalt), escarpenii, balerinii, stiletto… si lista este mult mai lunga de atat.

Balerini

Asa cum ne-am obisnuit de cativa ani incoace, balerinii sunt nelipsiti din rafturile magazinelor. Nu ai cum sa nu adori aceasta incaltaminte trendy, care iti asigura confortul de care ai nevoie in zilele lungi de primavara si confera, in acelasi timp, valoare stilistica oricarei tinute.
Pentru ca sunt versatili si teajuta in orice tip de tinuta (casual, office sau chiar romatica), balerinii renasc in fiecare sezon si se transforma in adevarate opera de arta.
Designerii recomanda pentru primavara lui 2013 calitatea, iar balerinii din piele naturala sunt la mare cautare. Spre deosebire de 2012, cand linia generala in moda de incaltaminte a fost una clasica, usor cuminte, in acest an, specialistii au fost ceva mai indrazneti. Se poarta culorile pastelate, deopotriva cu cele tari, iar imprimeurile feminine si detaliile subtile sunt un must-have al acestei primaveri

Pantofi

In materie de pantofi designerii s-au intrecut sa aduca in fata publicului cele mai reusite piese din 2013. Fashionistele curajoase au de ales intre pantofii cu varf ascutit si platforme, pantofi metalizati, pantofi cu accente masculine sau pantofii sport.
Pantofii cu platforma de iuta sunt nelipsiti pe catwalk-urile internationale, insa nu au fost uitati nici de marile branduri de fashion. Pot fi purtati intr-o tinuta casual, cu o pereche de jeansi prespalati si un tricou alb sau chiar la birou, cu o fusta creion si un blazer cu maneca trei sferturi.
Si daca pantofii platforma ti-au atras atentia, trebuie sa reamintim ca pentru persoanele mai indraznete s-ar potrivi un model intr-o culoare tare, dintre cele care se poarta in acest an (galben, fucsia, turcoaz).
Dupa ce am aruncat o privire in moda internationala si am vazut ce mai poarta vedetele de la Hollywood,  ne-am dat seama ca pantofii cu varf ascutit nu trebuie sa iti lipseasca din dulap in acest an! Modelele delicate, care ofera piciorului o imagine feminina, au inceput sa ia deja locul altor creatii consacrate in anii trecuti.
La randul lor, pantofii  cu toc foarte inalt nu au cum sa fie ignorati in noul sezon. Se poarta imprimeurile multicoloreanimal print si modelele metalizate.
Daca esti adepta unui stil vestimentar usor masculinizat, pantofii oxford sunt modelul de incaltaminte pe care il cautai. Ii poti purta cu o pereche de pantaloni scurti, cu niste pantaloni skinny sau o salopeta de jeans.
Tie ce modele de incaltaminte ti-au atras atentia in noul sezon?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter