Look-ul săptămânii: votează cea mai stilată ţinută!

De Diana Sorescu, pe

Săptămâna se încheie, iar divele au etalat ţinute superbe, ca de fiecare dată. Am ales doar patru, iar menirea vostră este vă votaţi. Care e preferata ta şi cine merită locul I?

Look-ul săptămânii

Wow! Anne Hathaway este întruchiparea eleganţei în această fabuloasă rochie Alexander McQueen. Creaţia midi cu broderie complexă îi adoră silueta, iar pantofii camel se potrivesc perfect.

Anne a ales o coafură în ton cu rochia, bucle purtate pe o parte.

Olivia Palermo reuşeşte să ne surprindă plăcut de fiecare dată cu ţinutele ei originale, îndrăzneţe, ultra-stilate. De data aceasta, fashionista a mizat pe un compleu albastru cobalt, cu imprimeu kaleidoscop, de la Tibi.

Creaţia impresionează printr-un dinamism chic, deloc obositor, în ciuda materialului sidefat şi a culorilor tari. Olivia a plusat şi a adăugat o pereche de pantofi preţioşi de la Giuseppe Zanotti şi colier vintage, masiv, cu safire.

Noua imagine Vera Wang, Leighton Meester, a îmbrăţişat stilul grecesc, iar rochiţa verde lime îi vine superb. Materialul calin, vaporos, se combină jucăuş cu centurile din piele neagră şi pantofii cu platformă.

Zoe Saldana arată ca o regină a amazoanelor. Rochia tunică împodobită cu detalii metalice, pietre, fir auriu şi cristale pare o armură preţioasă, decorată cu trenă din voal alb este absolut superbă.

Zoe are o siluetă statuară, iar decolteul foarte adânc pare desenat, contopindu-se cu pielea caramel a actriţei. O pereche de sandale cu breteluţe multe completează look-ul.

E vremea să deliberăm! La cine merge votul tău?

Look-ul săptămânii: votează cea mai stilată ţinută!

Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter