Look-ul săptămânii: votează-ţi preferata şi câştigă un produs cosmetic!

De Diana Sorescu, pe

Săptămâna trecută aţi fost foarte receptive, aţi votat şi aţi argumentat! Vinerea aceasta o nouă rundă a rubricii „Look-ul săptămânii” şi un nou concurs cu premiu atractiv!

Look-ul săptămânii

Câştigătoarea unui tricou Antante este Adriana Matache, utilizatoare care a votat pentru Carrie Underwood în Maria Lucia Hohan. Felicitări! Aşteptăm un email la concurs@unica.ro cu datele tale!
Eva Longoria este superbă într-o rochie maxi culoarea zmeurei. Creaţia J Mendel are un decolteu foarte sexy şi drapaje care alintă silueta minionei actriţe. Clutch-ul box nude, cu detalii aurii, se asortează minunat.
Paula Patton se află în plin turneu de promovare cu Tom Cruise, pentru „Mission Impossible 4”, iar la una dintre premiere a purtat o rochie D&G. Creaţia maxi înflorată este ravisantă, stropită cu pietre verzi masive, ce îi conferă preţiozitate.
Look-ul săptămânii: votează-ţi preferata şi câştigă un produs cosmetic!
Schimbăm registrul şi trecem la Sofia Vergara, o apariţie rafinată într-o rochie stil retro, cu croi A, de un alb peliculizat. Pantofii nude şi cerceii cu smaralde au fost o notă finală ultra-feminină!
Brooklyn Decker a surprins plăcut printr-un mix vestimentar de efect: rochie scurtă nude, dublată cu dantelă neagră sexy, plus pantofi galben neon de la Jimmy Choo. Şi ruj mov! Ne place!
Look-ul săptămânii: votează-ţi preferata şi câştigă un produs cosmetic!
Care divă merită titlul de „Look-ul săptămânii”?
Votează, argumentează într-un comentariu şi poţi câştiga un produs cosmetic de top!
Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter