Look-ul săptămânii: votează-ţi preferata şi câştigă un tricou!

De Diana Sorescu, pe

După accesorii handmade şi produse cosmetice, vinerea aceasta îţi oferim cadou un tricou superb, de la Antante. Tot ce trebuie să faci este să votezi şi comentezi ţinuta preferată.

Look-ul săptămânii

Ne ţinem de promisiune şi vă oferim şi săptămâna aceasta un premiu fabulos: un tricou personalizat de la Antante. Votează ţinuta preferată şi motivează-ţi alegerea într-un comentariu.
Câştigătoarea de săptămâna trecută este utilizatoarea ML. Felicitări!
Câştigătoarele de la concursurile precedente sunt rugate să trimită un email la concurs@unica.ro şi să îşi revendice premiile!
Aşadar, iată nominalizările de vinerea aceasta:
Carrie Underwood a fost superbă într-o rochie nude, balerina style, semnată Maria Lucia Hohan! Cântăreaţa a combinat creaţia designerului român cu o pereche de sandale inedite, clutch pudrat cu cristale şi bijuterii cu diamante.
Lea Michele a fost o prezenţă ravisantă la premiera „New Year’s Eve”. Diva a îmbrăcat o rochie maxi somptuoasă de la Valentino, o creaţie spumoasă, cu decolteu ultra-sexy, stropită cu sclipici.
Look-ul săptămânii: votează-ţi preferata şi câştigă un tricou!
Olivia Wilde a definit feminitatea într-un ansamblu retro, compus din top stacojiu Lanvin, fustă cu buline Marc Jacobs şi pantofi stil Mary Jane.
Jessica Biel a fost extrem de rafinată într-o rochie maxi olive, înnobilată cu fir de lame auriu. Materialul calin, designul şi culoarea, toate au complimentat-o pe actriţă.
Look-ul săptămânii: votează-ţi preferata şi câştigă un tricou!
Aşadar, care este preferata ta? Votează şi comentează! Succes!
Premiu:
Look-ul săptămânii: votează-ţi preferata şi câştigă un tricou!

Foto: Hepta, Northfoto, PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter