Inna, femeie fatală sau romantică şi delicată? Cum îi stă mai bine?

De Unica.ro, pe

Inna se promovează printr-o imagine de divă sexy şi sigură pe ea, dar uneori simte nevoia să fie feminină şi delicată. Care din cele două ipostaze crezi că i se potriveşte mai bine?
Pe Inna ne-am obişnuit să o vedem în ipostaze foarte sexy pentru că ea şi echipa ei au ales să promoveze o imagine de femeie fatală, senzuală, sigură pe ea, care nu se sfieşte să-şi folosească atuurile fizice.
Atât în concerte, cât şi în pictorialele de modă adoptă ţinute care mai de care mai sexy şi mai îndrăzneţe, mai ales că şi silueta îi permite să îmbrace orice.
Poze: Inna, sexy în revista Viva! Uite cum arată!
Aşa s-a întâmplat şi zilele trecute, când Inna a ieşit într-o ţinută all black cu cizme înalte şi sexy, pline de curele şi o rochie mine neagră cu decolteu foarte adânc. Este genul de outfit care o caracterizează pe artistă şi atrage toate privirile.
Însă la scurt timp Inna a postat pe pagina de Facebook o poză în care fanii i-au descoperit o altă faţă. Într-o rochie albă, lungă şi vaporoasă, cu părul ondulat, Inna a pozat la malul mării într-o ipostază romantică şi delicată.
Ai purta aşa ceva? Uite ce şosete are Inna!
Care din cele două ţinute crezi că i se potriveşte mai bine vedetei?
inna

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter