Hot or not? Uite cum s-a îmbrăcat această vedetă plinuţă

De Adina Radu, pe

Dacă până acum îşi ascundea defecte sub rochii vaporoase, de data aceasta Melissa McCarthy a ales o pereche de colanţi metalici. Îţi place cum îi stă?
Deseori criticată pentru alegerile vestimentare care nu o avantajează, Melissa McCarthy a decis să schimbe foaia şi a renunţat la rochiile lungi şi largi pe care le poartă de obicei.
Actriţa a defilat pe covorul roşu la premiera filmului „Identity Thief” într-o ţinută neobişnuită pentru ea. A combinat o pereche de colanţi de un gri metalic cu un top lung puţin mai deschis la culoare şi stropit cu paiete.
Vedetele momentului: 5 femei grăsuţe, dar de mare succes
Sandalele cu toc au fost de asemenea gri, iar clutchul a fost negru. Ţinuta nu prea îi ascunde kilogramele în plus, dar este modernă, tinerească şi potrivită pentru covorul roşu. Ţie îţi place cum s-a îmbrăcat?
În filmul „Identity Thief”, Melissa McCarthy joacă rolul Dianei, o femeie aparent inocentă, care fură identitatea unui om de afaceri pe nume Sandy. Probabil va fi un rol foarte bun, având în vedere că Melissa  se descurcă de minune în comedii. Ea a avut un rol foarte bun în „Bridesmaids” şi e foarte amuzantă în serialul „Mike & Molly”.
melissa mccarthy

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter