Horoscop Saturnia: Care sunt motivele astrale ale divorţului dintre Mihai Albu şi Iulia Albu

De Saturnia, pe

Saturnia ştie tot ce mişcă printre stele, fie ele pe cer sau pe pământ. De la zodii, la vedete, Saturnia analizează lumea mondenă din punct de vedere astral. Saturnia:
Cu sau fără găina cu extensii şi scutece, familia Mihai şi Iulia Albu nu se afla într-o decadă favorabilă. Iată motivele astrale ale despărţirii lor.
Dacă nu aţi observat, trendul actual în lumea vedetelor din România este unul trist: cupluri celebre, cu copii mici acasă, divorţează după ani buni de căsnicie sau relaţie. Iată motivele astrale din spatele celei mai recente despărţiri din showbiz, cea dintre designerul de pantofi Mihai Albu şi soţia sa, cunoscuta flapper girl, Iulia Albu.

După Andreea Marin şi Ştefan Bănică (7 ani), Anda Adam şi Victor Slav (6 ani), sau Sylvia Sârbu şi Andrei Ştefănescu (3 ani), a venit rândul lui Mihai Albu şi soţia lui Iulia să pună capăt mariajului de 8 ani.

Mihai şi Iulia Albu, doi lei mândri şi celebri

 
Faptul că atât Iulia, cât şi Mihai Albu sunt născuţi în zodia leu trebuia să fie un semnal de alarmă încă de la început.
În ciuda faptului că nativii din leu sunt mândri şi neiertători când vine vorba de teritoriu, Mihai şi Iulia Albu au reuşit, timp de 8 ani, să nu se calce pe celebritate. Atunci când Iulia Albu soţia designerului a decis să devină Iulia Albu, flapper girl şi vedetă locală, ea şi-a asumat şi faptul că va trebui să împartă faima cu soţul ei. Întrebarea este, nu cumva tocmai această mişcare a supărat zeii, planetele şi pe Mihai Albu însuşi?
Cunoscut pentru discreţie şi pasiunea pentru pantofi, Mihai Albu nu a fost niciodată un fan şi abonat al presei de scandal. Ocupat cu pantofii şi colecţiile lui viitoare, Mihai Albu nu pare să fi fost extrem de încântat de apariţiile tot mai extravagante ale consoartei. Faptul că imediat după divorţ a ales să clarifice situaţia şi să dea declaraţii pentru presă a arătat cât este de supărat pe situaţie.
Citeşte şi Horoscop Saturnia: Ce zic astrele despre Andreea Mantea şi Ştefan Stan
Citeşte mai departe despre fetiţa Iuliei şi a lui Mihai Albu şi afla ce legătură este între zodia ei şi a părinţilor celebri, pe pagina următoare!
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter