Giulia, maestra schimbărilor de look! În 2 ani a avut 5 culori diferite la păr!

De PR, pe

După ce a devenit mamică, Giulia a revenit spectaculos pe scenă cu o apariţie de senzaţie la RMA-urile din 2012, unde, pe lângă silueta de invidiat, artista şi-a afişat şi noul look: părul făcut în stil ombre, prins în coadă.
Pe atunci nimeni nu se aştepta la schimbări de look atât de spectaculoase din partea artistei, dar în doi ani, tânăra mămică a devenit extrem de controversată în ceea ce priveşte felul în care îşi aranjează părul. În timp ce unii o felicită pentru îndrăzneala de care dă dovadă, mulţi sunt extrem de sceptici, dar artista pare de neoprit.
Asa cum declara intr-un interviu mai vechi: „Tot ce se intampla din punct de vedere al imaginii are legatura cu muzica mea. Sunt sigura ca vor exista si carcotasi dar eu ma simt bine in pielea mea si asta este cel mai important! Mesajul meu este foarte simplu, fetele trebuie sa experimenteze si trebuie sa invete ca feminitatea nu sta in lungimea parului!” arista a inceput astfel o revolutie in ceea ce priveste look-ul ei.
Revenita pe scena dupa nastere in anul 2012, artista si-a decolorat parul apeland la un look feminin, cu suvite arse de soare, varfurile parului fiind de un blond aramiu. In noiembrie 2012 cantareata lansa single-ul „Un Om cu un Pian” si o data cu acesta se vopseste blond pastrand radacinile parului negru. Look-ul extrem de in voga peste hotare a fost extrem de socant si de criticat in Romania. Arista a intrat in gratiile stilistilor si criticilor de moda din Romania, dar in timp ce astia o laudau pentru indrazneala publicul a fost confuz.
Giulia, maestra schimbărilor de look! În 2 ani a avut 5 culori diferite la păr!
Tot in 2012, invitata la una dintre cele mai importante gale ale trendurilor in materie de hairstyling, Giulia a aparut cu un look avangardist. Arista a avut parul rosu intens cu suvite visinii. Extrem de sigura pe ea cantareata declara: „Nu conteaza ce culoare are parul tau, conteaza doar sa ai incredere in tine si totul va fi perfect!”
In 2013, Giulia lanseaza single-ul Azi si anunta intrarea ei in gasca Hahaha Production, iar o data cu aceste lucruri cantareata si-a ras ambele parti, facandu-si aparitia la Gala On Air Music Awards cu aceasta tunsoare. Creativa in ceea ce priveste felul in care isi coafeaza parul, artista a afisat cateva impletituri ale parului care au starnit reactii extrem de diverse din partea fanilor.
Vezi galeria foto completă aici!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter