Ghid de stil: cum asortezi vesta de blană

De Diana Sorescu, pe

Vesta de blană este un item excelent pentru sezonul rece. Iată cum să o combini şi să o asortezi în aşa fel încât să creezi ţinute stilate, în tendinţe.

Vesta de blană

 
Rosie are un look curat, de zi, pe care îl poţi purta şi tu la plimbare, la shopping, la film sau chiar la serviciu dacă nu ţi se impune o ţinută formală.
 
Frumoasa actriţă şi supermodel a mixat un tricou alb simplu (poţi să alegi varianta cu mânecă lungă!), jeanşi drepţi, prespălaţi, botine grej, geantă galben muştar şi o superbă vestă, în 3 culori.
 
Olivia Palermo e sofisticată şi elegantă într-o ţinută pe care o poţi reproduce cu uşurinţă. Fashionista a combinat fericit leggings din piele, o maletă neagră pe gât şi o vestă de blană artificială, negru abanos. Ea a spart monotonia all black cu un clutch maro piele de crocodil şi o pereche de balerini burgundy. Tu poţi înlocui balerenii cu nişte botine aceeaşi culoare.
 
O vestuţă mai scurtă de blană, tip bolero, arată perfect lângă o rochie maxi cu mânecă lungă sau cu o salopetă fluidă. Iată ce efect spectaculos reiese din combinaţia de salopetă de mătase verde smarald cu vestuţa maro tărcat!
 
Elle MacPherson îţi exemplifică o ţinută perfectă pentru zilele ceva mai friguroase. Nu-ţi fie teamă să combini pulovere tricotate (atenţie, doar uni!) cu veste de blană, cu jeanşi sau pantaloni de piele şi cizme tip UGG, cu blăniţă pufoasă!
 
Dacă vrei să adopţi un stil office, mixează o cămaşă albă, simplă, cu pantaloni oversized şi platforme, apoi adaugă o blană peste fund.
 
Ai vreo vestă de blană în garderobă? Sunt permise şi cele de anul trecut!
 
Ghid de stil: cum asortezi vesta de blană
 
Foto: Hepta, Nortfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter