Denim cu denim, trendul care le-a cucerit pe fashioniste vara aceasta  

De Simona Josan, pe Ultimul update Joi, 09 iunie 2016, 16:30
Deși multă vreme combinația aceluiași material, în special denim, era de evitat, fashionistele și bloggerițele par să ignore această regulă pe care au făcut-o să devină... învechită. Împătimitele modei au început să poarte materialul de jeans și în partea de jos, și în partea de sus.

Iată câteva combinații care arată foarte bine!

Cămașă înnodată cu pantalon scurt

Cămașa din jeans este un must have sezonul acesta, iar pantalonii scurți, se știe, nu au moarte. Iar dacă punem aceste două itemuri împreună, în aceeași ținută, efectul este foarte chic, după cum se poate vedea mai jos.

Citește și: Trend-alert: mom-jeans. Cum ar trebui să îi porți

A photo posted by @elle_ferguson on

A photo posted by @elle_ferguson on

Jeans, cămașă, jachetă

Și jacheta din denim a devenit preferata fashionistelor. Iar unele dintre ele au mers până într-acolo încât au ales să combine pantalonul din jeans, cu geaca și cămașa din același material. Iar dacă sunt nuanțe diferite, atunci apariția este și mai cool, așa cum se poate vedea în ținuta de mai jos, inspirată de cântărețul Pharrell.

A photo posted by Morgan Ashley (@oaklanta) on

Rochie din denim cu jachetă

Cămășile și jachetele din denim se poartă ca atare, dar și mai cool este să le legi în jurul șoldurilor, așa cum obișnuiește bloggerița Julie Sarinana. Iar rezultatul este o adevărată lecție de stil.

Foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter