Cum porti jeansii cu talie inalta – tips & tricks

De Unica.ro, pe Ultimul update Sâmbătă, 03 februarie 2018, 12:01
Iata cateva idei si trucuri care te vor ajuta sa porti in mod inspirat una dintre cele mai cool piese din garderoba ta!

Oricum ai alege sa-i asortezi, jeansii cu talie inalta reprezinta una dintre piese in jurul carora poti sa construiesti unele dintre cele mai stylish tinute. Pe podiumurile sezonului au facut furori la A.P.C, unde l-am vazut purtat in moduri inspirationale, la Adam Selman, unde a capatat valente romantice datorita imprimeurilor cu flori, dar si edgy datorita accesoriilor, cum e voaleta, iar la Christian Dior am vazut total look-uri surprinzatoare. Ne-am gandit sa-ti oferim cinci variante alternative de-a purta perechea ta favorita de jeansi.

Cu bluza cu umerii goi

Aceasta bluza eminamente sexy e perfecta pentru seara, mixata cu o pereche de pantaloni cu talie inalta ori cu o fusta mini, dar pentru o tinuta casual sic, poart-o cu jeansii cu talie inalta.

bluza fara umeri

Shopt now: departmentstore.ro, 139,9 lei

Cu bluza din denim

Poarta aceasta bluza cu jeansii tai preferati cu talie inalta si vei obtine una dintre cele mai cool combinatii ale sezonului toamna-iarna 2017-2018. Adauga mixului o bereta a la Christian Dior.

maleta

Shopt now: departmentstore.ro, 159,9 lei

Cu bluza cu umeri bufanti

Una dintre bluzele care n-ar trebui sa-ti lipseasca din garderoba, deoarece e suficient de versatila sa o poti include deopotriva in outfiurle tale de zi ori de seara. Pentru a echilibra silueta, poarta jeansii cu aceasta bluza cu umeri accentuati.

pantaloni in carouri

Shopt now: departmentstore.ro, 79,9 lei

Cu camasa cu buline

Vrei sa obtii un look relaxat de street style ori chiar de birou, daca activezi intr-un domeniu creativ, care nu impune tinute formale? Aceasta camasa e alegerea optima.

camasa cu buline

Shopt now: departmentstore.ro, 139,9 lei

Cu puloverul cu flori

Pentur un look romantic sic, opteaza pentru acest model care-ti aminteste de puloverele pe care ti le tricota bunica in copilarie. Adauga o bereta pentru a desavarsi outfitul.

pulover cu flori

Shopt now: departmentstore.ro, 199,9 lei

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter