Ce costum de Halloween ți se potrivește, în funcție de siluetă

De Consuela Stratulat, pe Ultimul update Luni, 30 octombrie 2017, 11:12

Nu îți alege costumul de Halloween în funcție de tendințe sau de ce crezi tu că este sexy, pentru că s-ar putea să fii dezamăgită de rezultat. Vezi ce costum de Halloween ți se potrivește, în funcție de siluetă.
Dacă ai un posterior generos, costumează-te într-o vrăjitoare sexy. Pălăria mare va atrage toată atenția și nimeni nu va mai observa imperfecțiunile tale. Completează-ți ținuta cu o rochie neagră mulată și o pereche de colanți negri și vei vedea cât de bine vei arăta.

Costumația pentru silueta clepsidră

Dacă ai silueta clepsidră, Halloween-ul este momentul ideal să îți arăți formele perfecte. Costumează-te într-o dansatoarea orientală. Nu ai nevoie decât de un sutien sau o bustieră și o pereche de șalvari.

Costumația pentru silueta dreptunghi

Dacă îți lipsesc formele, alege o rochie pe un singur umăr, așa cum purtau zeițele grecești. La fel de potrivite vor fi și bluzele pe gât ori cele cu mâneci lungi și despicate. Adaugă multe accesorii, pantofi cu toc cu barete și un machiaj care să îți completeze look-ul de zeiță.

Costumația potrivită pentru a-ți ascunde burta

Dacă ai un pic de burtă, atunci costumează-te într-o diavoliță sexy. Ai nevoie de un top cu detalii și aplicații care să îți acopere imperfecțiunile. Completează-ți ținuta cu o pereche de pantofi cu toc înalți și o pereche de cornițe sexy.

Costumația pentru silueta triunghi inversat

Dacă ai o siluetă în formă de triunghi inversat, atunci trebuie să îți scoți în evidență picioarele. Alege o pereche de pantaloni scurți de piele, un tricou simplu și o șapcă, iar la final, completează-ți ținuta cu o pereche de pantofi cu tocuri foarte înalte. Vei fi atât de sexy, încât nimeni nu va mai acorda atenție imperfecțiunilor!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter