Burberry face o prezentare magnifică la Londra

De Adina Radu, pe

Invitaţii Săptămânii Modei de la Londra au rămas cu gura căscata când tunete, fulgere şi picături de apă au căzut din cer în spaţiul amenajat pentru prezentarea Burberry din Hyde Park.
Ninsoarea abundentă nu a fost un capriciu al naturii ci munca unei echipe de oameni foarte profesionişti. Chiar şi cei mai sobri spectatori au fost impresionanţi de show si printre ei s-a numarat şi Anna Wintour.

Christopher Bailey, „creativul” prezentării, a reuşit să demonstreze încă o dată că nu există un show mai excitant decât cel al firmei Burberry Prorsum. Finalul dramatic a fost un reminder pentru cei prezenţi că este bine, atunci când plouă, – ceea ce se întâmplă des în Marea Britanie – ca toată lumea să scoată din dulap o haină Burberry.

Colecţia de toamnă/iarnă 2012 Burberry a fost compusă din tweed, catifea, curele, şi jachete cu o noua perspectivă. Accesoriile au fost puternic scoase în evidenţa – funde detaliate, curele aurii şi mănuşi de piele. În materie de culori, colecţia s-a bazat pe burgundy, kaki şi tonuri de muştar.
Burberry face o prezentare magnifică la LondraBurberry face o prezentare magnifică la Londra
 
Burberry face o prezentare magnifică la LondraBurberry face o prezentare magnifică la Londra

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter