Cinci moduri chic în care poți purta tricoul alb

De Consuela Stratulat, pe

Celebrul tricou alb a împlinit, în 2013, 100 de ani de la apariție și este, probabil, una dintre puținele piese care au rămas neschimbate. Creat, inițial, pentru marina americană, tricoul a ajuns rapid să fie nelipsit din garderoba oamenilor obișnuiți. Este, probabil, una dintre cele mai versatile piese, fiind purtat cu aceeași regularitate prin casă și pe stradă. Noi îți dăm cinci idei chic, care te vor ajuta să transformi banalul tricou într-o piesă de rezistență.
Tricoul alb poate fi purtat tot anul, dar parcă vara este anotimpul său. Rolul său este de a scoate în evidență piese precum pantalonii scurți cu imprimeuri sau jeanșii colorați ori de a da o notă casual unei fuste de mătase sau cu paiete. Nu mai vorbim de cât este de confortabil și la îndemână, când nu ai de gând să îți elaborezi ținuta. O pereche de jeanși, teniși, un tricou și un colier te salvează din orice situație. Cu siguranță îl ai în garderobă, dar dacă îl păstrai doar pentru zilele de curățenie, este cazul să îl scoți în față.

Tricoul alb și salopeta scurtă

Salopetele scurte nu se vor demoda niciodată, dar vara aceasta sunt un must-have.Poart-o cu un tricou alb și o pereche de sandale cu imprimeu și vei obține un look cool și relaxat. Adaugă o pată de culoare cu o geantă mesager și accesorizeaz-o cu brățări împletite. O pereche de ochelari rotunzi vor completa ținuta.
Cinci moduri chic în care poți purta tricoul alb

Tricoul alb și pantalonii scurți cu imprimeuri

Pantalonii scurți cu imprimeuri sunt o altă piesă de rezistență a verii, iar tricoul alb nu va face decât să păstreze un echilibru al culorilor. O pereche de sandale, o geantă casual și un colier vor completa această ținută perfectă pentru vară.
Cinci moduri chic în care poți purta tricoul alb

Tricoul alb și fusta lungă

O fustă lungă îți va da instantaneu un aer chic, așa că nu ar trebui să îți lipsească din garderoba de vară. Combin-o cu un tricou alb și o pălărie de paie și vei obține o ținută potrivită pentru zilele în care mergi la plajă. Dacă vrei să dai ținutei un aer glam, renunță la pălărie și accesorizeaz-o cu o pereche de cercei candelabru.
Cinci moduri chic în care poți purta tricoul alb

Tricoul alb și pantalonii office

Tricoul alb poate fi purtat fără probleme și la birou. Poartă-l cu o pereche de pantaloni office, sandale cu toc și un colier și vei fi extrem de stylish! Dacă vrei, îți poți completa ținuta cu o jachetă.
Cinci moduri chic în care poți purta tricoul alb

Tricoul alb și fusta croșetată

Nu ai de ce să petreci ore întregi în fața oglinzii când vrei să ieși cu fetele. Un look prea elaborat nu este potrivit pentru o seară în club, iar tricoul alb îți va da nota relaxată de care ai nevoie. Combină-l cu o fustă croșetată și o pereche de sandale cu toc înalt, un plic cu imprimeuri și vei arăta fabulos!
Cinci moduri chic în care poți purta tricoul alb
Foto Shutterstock.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter