Carmen Negoiță te învaţă cum să accesorizezi fusta creion

De Unica.ro, pe

Cunoscuta bloggeriță de fashion Carmen Negoiță mărturisește că adoră să poarte fuste tip creion pe care le accesorizează în cât mai diverse moduri, pornind de la un look tip office până la unul sexy.
Pentru a evidenția cât de puternic poate fi impactul unei asemenea piese vestimentare, fashionista a realizat în Sibiu o ședință foto pentru blogul său, www.carmennegoita.com, ocazie cu care a purtat o fusta tip creion de culoare turquoise, pe care a accesorizat-o cu o bluză sport, brățară și colier Cooee Design, maxi clutch și sandale tuquoise.
carmen negoita
“Fusta creion este pentru mine o piesă esențială în garderobă, nu doar pentru faptul că se combină în multe variante, dar și pentru că este extrem de sexy. Desenează linia corpului, de la talie până la genunchi. Inițial, fusta creion se folosea mai mult în mediul office, de cele mai multe ori fiind neagră. În prezent a devenit versatilă și o întâlnim în diverse variante de texturi, culori și imprimeuri. Pentru un look de zi, tip office, o puteți combina în partea de sus cu o cămașă, un tricou cu sacou sau vestă pe deasupra, coliere statement și pantofi stiletto.
carmen negoita
Pentru un look casual se potrivește un hanorac sau un pulover sport, încălțăminte sport cu talpă ortopedică și rucsac, sau un tricou alb cu geacă din denim. Ca să obtineți un look sexy optați pentru o bustieră, care scoate talia in evideță, si stiletto metalizați. De asemenea, o cămașă din dantelă, băgată în fustă, alături de o curea lată in talie, va avea acelasi efect. Și, important, nu renunțați niciodată la tocuri! Sunt un must la acest tip de fustă!”, spune Carmen Negoiță.
carmen negoita

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter