Botinele decupate – trebuie să le ai toamna aceasta!

De Diana Sorescu, pe

Toamna este un anotimp de tranziţie, aşa că ne permitem să mixăm elemente de vară cu itemuri pentru sezon rece. Aşadar, botinele decupate sunt must have toamna aceasta!

Botine peep toe

 
Olivia Palermo este mereu în pas cu moda, aşa că alegerile ei vestimentare ne delectează de fiecare dată. Fashionista a ales un ansamblu în tonuri de toamnă, cu o superbă bluză din mătase calină, cu broderie, fustă cu suprapuneri, în degrade, şi botine camel decupate, din piele întoarsă.  
Un ceas vintage de aur şi un clutch croco au accesorizat perfect look-ul.
 
Ţinuta compusă de Kim Kardashian este foarte uşor de reprodus: o pereche de jeanşi prespălaţi, cu manşetă, bluză nude fluidă şi botine cu platformă, peep toe, într-o nuanţă caramel. Geanta ton sur ton cu topul şi ochelarii de soare aviator se asortează la fix!
 
Tomna aceasta, atunci când vrem să ne îmbrăcăm elegant şi să tăiem respiraţia privitorilor, alegem un mix aidoma celui purtat de Gwyneth Paltrow. O rochie într-o nuanţă tare, de data aceasta orange, drapată, combinată cu botine fine, cu toc, burgundy şi clutch piton, descriu reţeta succesului. Actriţa arată răvăşitor, e sexy, iar încălţările sunt fabuloase.
 
Pentru un look casual chic, de zi, te poţi inspira de la Rachel Bilson. O rochiţă nude, simplă, plus un blazer corai, un colier statement vintage şi o pereche de botine decupate vor alcătui un ansamblu nu doar corect, ci şi foarte stilat.
 
Botinele decupate - trebuie să le ai toamna aceasta!
 
Construieşte-ţi ţinute asemănătoare cu produse din magazinul nostru virtual, de pe shop.unica.ro. Iată ce botine trendy poţi găsi aici:
 
Botinele decupate - trebuie să le ai toamna aceasta!
 
Foto: Hepta, Northfoto, shop.unica.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter