5 articole vestimentare pe care orice femeie trebuie să le dețină

De Sandra S., pe

Există lucruri care le deosebesc pe femei între ele și lucruri pe care orice femeie ar trebui să le dețină. Iată ce nu ar trebui să lipsească din garderoba ta:
Little Black Dress
Little Black Dress, LBD sau micuța rochie neagră, este un must have. Așa cum îi spune și numele, este vorba doar de o rochie neagră, simplă, în lungimea care te favorizează pe tine. Atunci când nu știi cu ce să te îmbraci, LBD este alegerea sigură și cea mai bună. O poți accesoriza în numeroase feluri, o poți asorta cu numeroase alte articole vestimentare. Este un articol vestimentar clasic pe care și vedetele îl poartă.
Jachetă de piele
Când vine primăvara sau când toamna deja începe să se resimtă ai nevoie de o jachetă care  nici să nu îți țină prea cald, dar nici să îți fie rece în ea. Atunci alegerea cu care nu vei da greș niciodată este jacheta de piele. O poți cumpăra în orice culoare, o poți purta cu tocuri sau cu balerini, cu cizme ori cu ghete sau teniși. O găsești la magazine în tot felul de culori, iar vara o poți cumpăra la preț redus!
Tricouri în culori neutre
Mai ales atunci când vrei să porți o fustă colorată sau jeans cu model complicat și colorat, nu este în regulă ca și în partea de sus să porți ceva cu model sau desen, pentru că nu arată bine împreună. Așa că neapărat trebuie să existe în dulapul tău cel puțin un tricou sau nu maiou uni, într-o culoare neutră – alb, negru, bej, nude etc.
O pereche de jeans preferați
Chiar dacă toată lumea te vede cel mai des în fuste, rochii sau la costum, orice femeie trebuie să dețină și o pereche de jeans. Mai ales o pereche de jeans în culoarea preferată și care îi îmbrățișează frumos posteriorul și picioarele. Nu uita că uneori trebuie să mai lași la o parte ținutele office și să te eliberezi de stres într-o pereche de jeans care te complimentează.
Un negligé
Dacă deții toate articolele vestimentare pentru purtat când ieși din casă, atunci ai nevoie și de ceva pe care să-l porți în nopțile senzuale, petrecute alături de partener. Orice femeie ar trebui să dețină și un negligé și dacă nu îl poartă pentru iubit, măcar îl poate purta pentru ea însăși, când vrea un plus de încredere în sine și când vrea să se simtă sexy.
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter