Cât de importantă este apa pentru frumuseţe

De Unica.ro, pe

Te ajută sa slăbeşti, să te hidratezi, să te menţii în formă şi să fii sănătoasă. Si, mai mult decât atât, te ajută să rămâi frumoasă şi este esenţială în procesul de îngrijire.

Aşa că nu pierde din vedere apa nici măcar o clipă.

Azi câtă apă ai băut?

Asigură organismului hidratarea zilnică – fie din cei doi litri recomandaţi zilnic, fie din fructe si legume „pline de apă”: pepeni, mere, portocale, rosii, struguri, Altfel, pielea ta va fi uscată şi fără aspră şi va avea bine cunoscutul aspect al „cojii de portocală”. Consumul recomandat va elimina starea de oboseală ce însoteste dezhidratarea.

Doi litri de apă pe zi – atât ne recomandă medicii să bem pentru o hidratare bună.Altfel pot apărea probleme de sănătate şi estetice. Foloseşte-te de ea cât mai mult şi vei avea numai de câştigat!

Ideală pentru sâni

Ajută-ţi sânii să rămână frumoşi. Cum? Cu ajutorul apei, bineînţeles. După fiecare baie sau duş, clăteşte-i cu apă rece. Circulaţia sângelui e îmbunătăţită, iar pielea îşi menţine elasticitatea. Fă din acest exerciţiu un obicei şi vei avea rapid rezultate vizibile.

Picioare mai frumoase

Vara, profită de piscină sau de mare. Fă exerciţii în apă -întăresc muşchii şi echivalează cu cele de fitness. Cel mai simplu exerciţiu de acest gen e alergatul prin apă.

Energizează-te!

Pielea ta câştigă mult de pe urma duşurilor pentru că ele asigură o parte din hidratarea necesară. în locul băilor lungi şi fierbinţi care, de cele mai multe ori, usucă pielea, alege duşurile scoţiene, în care alternezi apa caldă cu cea rece. în urma lor, vasele de sânge se întăresc, iar tu te vei simţi mai înviorată şi mai energică. încearcă astfel: începe cu apa caldă timp de 2 minute; continuă cu apa rece timp de 15 secunde. Repetă de trei ori şi încheie procesul cu apa rece. Nu uita ca, după fiecare duş, să foloseşti cremă sau lapte de corp. Iar pentru o acţiune mai puternică a acestor produse, aplică-le pe pielea udă pentru că astfel hidratarea este mai puternică.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter