Anca Rusu, delicată şi rafinată pe covorul roşu. Vezi pozele!

De Erika Chivu, pe

Anca Rusu a fost o prezenţă rafinată şi feminină la un eveniment monden care a avut loc aseară, în capitală. Cum ţi se pare rochia ei?
Anca Rusu a ales o superbă little black dress de o eleganţă aparte. Cunoscută pentru stilul ei simplu şi elegant, vedeta Antenei 1 a fost superbă în creaţia simplă, cu mâneci lungi, fără decolteu dar cu decupaje sexy în părţi.
Ca accesorii, Anca Rusu a purtat o pereche de cercei statement şi o brăţară simplă, tot neagră. Machiajul şi coafura au fost de asemenea elegante şi discrete.
Vedeta a purtat această ţinută la Festivalul Brazilor de Crăciun, care a avut loc joi seara într-un hotel de lux din Bucureşti.
Poze: Ce deserturi a pregătit Anca Rusu
Ajuns la cea de-a douăsprezecea ediţie, Festivalul Brazilor de Crăciun a devenit o tradiţie pentru Organizaţia Salvaţi Copiii şi pentru vedetele care aleg cele mai frumoase ţinute pentru covorul roşu.

Gala de aseară a fost prezentată de Andi Moisescu şi Andreea Raicu, licitaţia fiind întreruptă doar de momentele prezentate pro bono de Trio Zamfirescu, Cristian Gog şi Silviu Paşca.
Wow! Uite ce frumoasă a fost Anca Rusu aseară!
Primele 11 ediţii ale festivalului au adus Organizaţiei Salvaţi Copiii nu mai puţin de 2.484.000 de euro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter