Poze: Anca Lungu, vacanţă de vis în Bucovina

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 17 noiembrie 2021, 13:39

Anca Lungu, prezentatoarea Observatorului de Weekend, a petrecut, recent, câteva zile de vis acasă, ȋn Bucovina, alături de soțul ei, Ștefan.
Vedeta Antena 1 și-a vizitat părinții și bunica și s-a ȋncărcat de energie pozitivă cât pentru toată vara. Anca Lungu a profitat de timpul petrecut pe meleagurile natale pentru a revedea mănăstirile din Nordul țării, Mănăstirile Dragomirna, Bogdana și Putna și chilia lui Daniil Sihastrul.
Pe lângă pelerinajul pe la mănăstirile din Nordul țării, frumoasa știristă Antena 1 s-a plimbat și cu barca, pe iazul tatălui său, unde a și pescuit! Captura nu a fost una foarte mare, dar, a meritat! Și, cum natura este foarte generoasă ȋn această zonă, Anca a cules și zmeură și ciuperci din pădure.
Reţetă de vedetă: găteşte sănătos, delicios şi ieftin cu Anca Lungu
anca lungu
Pe lângă părinți și bunică, Anca Lungu s-a bucurat și de revederea cățelului familiei, Natasha, cel care are grijă de locuința familiei de la țară. Natasha este un cățel extrem de curajos, până vine vorba de apă, de care ȋi este frică teribil. Tocmai de aceea, Anca a trebuit să apeleze la ajutorul fratelui ei, Andrei, pentru a o putea răsfăța pe Natasha cu o baie răcoroasă cu șampon din fructul pasiunii.
In Bucovina, prezentatoarea Antena 1 a avut parte și de un ospăț pe cinste! Pe lângă delicioasele sarmale fierte ȋn vas de lut, ale mamei sale și cozonacii apetisanți ai bunicii, Anca și-a delectat papilele gustative și cu celebra ciorbă rădăuțeană, chiar ȋn restaurantul ȋn care a fost inventată rețeta.
anca lungu
Anca Lungu s-a reȋntors, cu forțe proaspete, ȋn București, unde așteaptă să-și ȋntȋmpine telespectatorii ȋn fiecare sâmbătă și duminică, de la orele 19:00, la Antena 1, de la pupitrul Observatorului de Weekend.
anca lungu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter