4 itemuri sexy pentru un look de felină

De Diana Sorescu, pe

Toamna acesta trebuie să fim sexy! Iar designerii ne propun, pe lângă tricotaje şi mătăsuri fine, articole din piele sau piese animal print. Iată cum să fii obţii un look de felină!

Look sexy

Rochia din piele este un item plin de atitudine, ce trebuie purtat ca atare! O femeie care este conştientă de senzualitatea şi puterea sa de seducţie o să arate fabulos îmbrăcată aşa. Iată cât sex appeal are Angelina Jolie în rochia de piele midi, cu corset! Aşadar, un must have toamna aceasta!

O pereche de leggings de piele din piele nu trebuie să lipsească din garderoba unei fashioniste adevărate. Olivia Palermo i-a combinat cu botine, top gri oversized şi sacou negru, iar ţinuta este superbă, aşa că merită să o „furi”!

Printul leopard este secretul pentru o toamnă fierbinte! Heidi Klum a purtat de curând această rochie satinată fabuloasă, pe care a mixat-o cu centură cu ţinte şi sandale simple, negre.

Poţi opta pentru orice articol animal print, se pare că acest trend nu are de gând să se mai demodeze!

Chiar dacă-i toamnă, ochelarii de soare sunt nelipsiţi. Alege modele cat eye, cu parfum retro, care te transformă pe dată într-o divă inabordabilă, super-stilată, asemenei cuceritoarei Dita Von Teese.

Nu uita! Pe shop.unica.ro poţi să găseşti haine şi accesorii superbe, la preţuri incredibile, cu care să îţi compui cele mai trendy ţinute pentru sezonul rece!

4 itemuri sexy pentru un look de felină

Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter