3 ţinute purtate de Eva Longoria. Votează-ţi preferata!

De Diana Sorescu, pe

Eva Longoria a lansat o carte de bucate, pe care o promovează intens. Iată ce rochii frumoase poartă la sesiunile de autografe! Votează-ţi preferata!

Stilul Eva Longoria

Frumoasa Eva are un stil vestimentar exemplar. Diva se bazează pe simplitate, eleganţă şi detalii preţioase şi nu dă greş niciodată.

Iat-o pe Eva în trei ipostaze diferite, în trei locaţii diferite, purtând rochii superbe, minimaliste. Una albă, una neagră şi alta nude.

Rochia albă, asimetrică, reinventată într-o manieră modernă, poartă semnătura Cushnie et Ochs. Eva a adus un plus de stil şi culoare asortând ţinutei o pereche de pumps corai de la Brian Atwood. De fapt, aceasta este semnătura Longoria:  detalii vibrante alăturate ţinutelor minimaliste.

Rochia neagră, cu decolteu în V şi volumetrii textile o complimentează pe actriţă. Pantofii negri, decupaţi, creează o ţinută all black perfect, pe care Eva a completat-o cu ojă roz electric!

Şi rochia beige din mătase fină, drapată pe un umăr, i-a venit ca turnată. De data aceasta frumoasa mignonă a optat pentru un ansamblu all nude, accesorizat cu o pereche de cercei verde jad. Fantastic!

Care ţinută a Evei îţi place cel mai mult? Votează-ţi preferata în sondajul de mai jos!

3 ţinute purtate de Eva Longoria. Votează-ţi preferata!

Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter