La 14 ani, fiica unei vedete de la Hollywood își câștigă singură banii!

De Simona Josan, pe Ultimul update Joi, 20 august 2015, 22:49
Cindy Crawford (49 de ani) a rămas unul dintre modelele de referință în industria modei. Însă și fiica ei, Kaia Gerber, îi calcă pe urme. La numai 14 ani, puștoaica are contract cu casa Versace, pentru care este ia o sumă frumușică, și a fost cooptată și de o celebră agenție de manechine.

La prima vedere, Kaia ar putea fi confundată cu ușurință cu mama ei, supermodelul Cindy Crawford. La vârsta de 10 ani, fiica lui Cindy a pus mâna pe un contract bănos cu casa Versace, numele ei fiind la acel moment pe buzele tuturor. Oamenii care au văzut-o în reclamele celebrei firme au fost uluiți de asemănarea dintre puștoaică și mama ei.

Însă anul acesta Kaia a dat lovitura, fiind cooptată de una dintre cele mai mari agenții de manechine din lume, IMG. Confirmarea oficială a fost făcută într-un mesaj pe contul de Instagram al agenției. ”Acum o reprezentăm pe Kaia Gerber. Bine ai venit în familia noastră”, scrie în postare.

Iar membrii familiei un sunt deloc de ignorat. Agenția internațională mai are contracte cu Miranda Kerr, Candice Swanepoel, și Rosie Huntington-Whiteley. Mama ei, Cindy, a cunoscut faima mondială tot datorită IMG, alături de supermodelele anilor 90: Christy Turlington, Claudia Schiffer sau Naomi Campbell. Iar contractele vin pe bandă rulantă, simpatica sosie a lui Cindy apărând în reviste orecum Teen Vogue, Vogue Italia.

Vedetă și pe contul de Intagram al fratelui ei, Presley

Deși are toate calitățile unui model de podium, specialiștii s-au gândit că este totuși cam devreme ca fiica lui Crawford să defileze în astfel de show-uri, care pun mult mai multă presiune pe modele, comparativ cu shootingurile din reviste.

Nu doar fotografii și fanii de pe Instagram ai Kaiei sunt fascinați de frumusețea ei, ci și fratele ei mai mare, Presley (16 ani), care îi dedică aproape în totalitate postările pe pagina lui, kbyp.

 

We heard there were some angels flying around…

A photo posted by @kbyp on

A photo posted by @kbyp on

Puștoaica a apucat-o serios pe urmele mamei ei, Cindy Crawford. Ajunsă la 49 de ani, Cindy a fost una dintre cele mai de succes modele ale anilor 90, a apărut în numeroase filme și a făcut senzație în clipul lui George Michael, Freedom. Alunița din dreptul buzei superioare, dar și corpul bine proporționat au făcut-o să devină preferata celor mai tari creatori de modă din acea perioadă, de la Armani, Versace sau Guess. Frumusețea ei a atras și atenția producătorilor de fillm, Cindy apărând în producții precum Fair Game, cu Michael Baldwin, Frasier, A treia planetă de la soare, 54 sau The Simian Line. Este căsătorită cu omul de afaceri Rande Gerber, și el fost model.
Cindy Crawford, unul dintre cele mai apreciate ale anilor 90

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter