Justin Bieber se iubește cu o moldoveancă

De Simona Josan, pe Ultimul update Miercuri, 26 august 2015, 10:41
Controversatul cântăreț Justin Bieber a pus ochii pe o frumoasă moldoveancă de peste Prut. Xenia Deli, fost iepuraș Playboy și fost model Victoria’s Secret, i-a căzut cu tronc trubadurului canadian.

Xenia Deli a jucat în urmă cu două săptămâni într-un videoclip al lui Justin Bieber și se pare că de atunci focul dragostei s-a aprins între cei doi. Atât de tare încât Justin și Xenia sunt de nedespărțit. Și, dacă până acum s-au ferit să se afișeze în public, la sfârșitul săptămânii trecute cei doi îndrăgostiți au avut parte de o întâlnire romantică, lucru care nu le-a scăpat paparazzilor și nici clienților din restaurantul unde proaspătul cuplu a luat masa.

Xenia Deli i-a sucit mințile lui Justin Bieber

Pe lângă imaginile date publicității de fotojurnaliști pe Internet au apărut și scene surprinse de cei care au luat masa la același local cu Justin și Xenia, în Los Angeles. Fanii au făcut fotografii și au filmat chiar un moment intim între cei doi. Pentru că restaurantul era dotat și cu un pian, Justin s-a așezat în fața clapelor și a început să-i facă o serenadă Xeniei.

I-a făcut serenadă în restaurant

A cântat piesa ”Let it be” și, în timp ce interpreta acordurile celebrei melodii a trupei Beatles, Xenia a venit lângă el să-l asculte. Fericit alături de frumoasa lui, Justin a postat pe contul lui de Instagram o fotografie cu picioarele lui și ale Xeniei, stând unul lângă altul în timp ce el cânta la pian.

Justin este atât de fascinat de frumusețea moldovencei în vârstă de 25 de ani, fost iepuraș Playboy și fost manechin Victoria’s Secret, încât vrea ca Xenia să interpreteze rolul principal în următorul său videoclip.

Până atunci însă, este coupat cu lansarea noului single, ”What do you mean”. În urmă cu opt zile, starul în vârstă de 21 de ani și-a mobilizat câțiva dintre prietenii lui faimoși să se pozeze cu o pancartă pe care scrie câte zile au mai rămas până la apariția noului său videoclip, după care să posteze imaginile pe contul lor de Instagram. S-au conformat vedete precum Larry King, Kendall și Kylie Jenner, Gigi Hadid, Chris Martin, Ellen DeGeneres, Hilary Duff, Ed Sheeran, Ariana Grande, Big Sean sau Mariah Carey. Și actrița Kate Hudson a postat chiar un filmuleț în care cântă piesa lui Bieber.

Iar joia trecută, cu doar opt zile înainte de lansare, Justin a distribuit o fotografie în care Xenia ține un cartonaș similar, însă pe care era desenată o inimioară într-un colț.

 

@xeniadeli what do you mean? Thanks #8days music video on the way

A photo posted by Justin Bieber (@justinbieber) on

Cea care i-a sucit mințile lui Bieber, Xenia Deli este o focoasă moldoveancă originară din localitatera Tighina, de peste Prut. S-a născut pe 27 octombrie 1989, remarcându-se ca model al agenției Elite. A avut o apariție în Playboy, dar și în Sports Illustrated, FHM sau Vogue, în pictoriale în care blondina cu picioare interminabile apare în costum de baie. În 2012, Deli a apărut pe coperta Playboy împreună cu binecunoscutul cântăreț Bruno Mars.

Foto: Hepta/Instagram

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter