Rita Mureșan, despre dorința pe care nu a putut să i-o îndeplinească mamei ei! INTERVIU

De Simona Josan, pe Ultimul update Joi, 17 septembrie 2015, 13:29
Mereu cu zâmbetul pe buze, grațioasă și de un optimism contagios, Rita Mureșan are o singură rațiune de a trăi: iubirea. Este secretul pe care l-a descoperit după grele încercări și care a ajutat-o să treacă peste obstacole. Într-un interviu emoționant, designerul vestimentar ne-a vorbit despre relația cu mama și cu fiicele ei, despre dragostea față de omul pe care îl are alături , despre călătoria ei sprirituală și ne-a dezvăluit care sunt trucurile ce o mențin tânără și frumoasă.

Cum îți menții corpul tonifiat și frumos, la 42 de ani?

Nu am fost niciodată prietenă cu sportul. Tatăl meu a fost sportiv de performanță handbalist, așa că am crezut că face el sport suficient pentru toată familia. Petrec mult timp în aer liber, merg pe jos, fac masaje si folosesc metoda body form din când în când.

În cazul tău, pare că timpul curge invers, care sunt ritualurile tale de înfrumusețare?  Care este ”magia” care te păsterază tânără?

Liniștea sufletească, râsul, oamenii minunați de care sunt înconjurată, însă mai ales iubirea în toate formele sale.

Ai un produs anume de care nu te desparți niciodată?

Paste de dinți, gelul de duș și antiperspirantul.

”Îmi e lene câteodată să mă demachiez”

Care este cel mai prețios sfat de înfrumusețare primit de la mama?

Să mă demachiez de fiecare dată. Nu l-am urmat întotdeauna. Unul dintre motivele pentru care nu mă machiez este că îmi e lene câteodată să mă demachiez.

Dar cel mai bun sfat de viață primit de la mama?

Să nu uit niciodată că sunt o prințesă și că merit să fiu tratată ca atare. Drept dovadă că și acum eu sunt de școală veche.

Cum ai descoperit terapia cu îngeri și cum te-a ajutat acest ”tratament”?

Mereu am fost atrasă de îngeri, întotdeauna am avut o relație specială cu Dumnezeu. Am avut momente în viață când am suferit foarte tare, nu înțelegeam  de ce mi se întâmplă anumite lucruri. Aveam două opțiuni: să dau vina pe Dumnezeu sau să mă îndrept spre EL și spre ajutoarele Divine. Asta am făcut, m-am apropiat și mai mult și asta mi-a adus alinare

Care a fost cel mai intens moment trăit în călătoria ta în Brazilia, la Joao de Deus? Care a fost resortul care te-a împins spre Casa de Dom Inacio de Loyola?

Am mers pentru a-mi vindeca sufletul. M-a impresionat energia fantastică pe care o simți acolo. Energia entității John of God, energia credintei pelerinilor din acest loc. Spre exemplu la Medjugorje unde apare Fecioara Maria simți iubire necondiționată.

Dar cel mai intens moment trăit până acum în descoperirea ta spirituală?

După ce m-am echilibrat cel mai intens moment a fost plecarea mamei mele la Dumnezeu. Mi-am dat seama că acei doi ani de căutări, școli, călătorii, lecturi ce le făcusem până atunci m-au pregătit pentru acest moment, ca eu să aleg să înțeleg ce se întâmplă, unde merge sufletul după ce se desprinde de corp… Cu toate acestea mi-a fost greu însă nu pe atât de greu dacă nu aș fi fost în plină evoluție spirituală.

Rebeca a plecat în America, la studii în domeniul geneticii. Ești împăcată cu alegerea ei? Ți-ai fi dorit să îți calce pe urme?

Alt moment greu pentru mine…să las puiul să zboare. Am susținut-o în toate alegerile ei. Este un copil matur, pregătit, inteligent, știe exact ce vrea. Sunt aici să o prind dacă va cădea (ceea ce nu cred), de zburat zboară singură.

Dar Gloria? Ea ce înclinații are?

Gloria are înclinații spre modă și advertising. Sunt convinsă de faptul că va fi model internațional.

Asemănarea fizică a fetelor cu tine este evidentă. Care dintre ele îți moștenește temperamentul? Te regăsești mai mult în Rebeca sau în Gloria?

Rebe are comportamentul meu (săgetător) iar Gloria seamănă perfect din punct de vedere fizic cu mine (mini me).

Cum vezi relația ta cu ele? Ești o mamă deschisă, prietenoasă sau restrictivă?

Sunt prietenă când este necesar să fiu prietenă, mamă atunci când se impune. Avem o relație superbă.  Noi trei am crescut împreună. Locuim împreună și cu Bella, labradorul nostru, iar până  acum ele au fost prioritatea mea.

Ai regrete în viață?

Nu. Doar o părere de rău că nu am apucat să o duc pe mama mea în Israel. Și-a dorit însă era bolnavă, corpul prea slăbit.

Ce este pentru tine fericirea?

Fericirea este complexă și are multe aspecte. Și o rază de soare mă face fericită. Îmi găsesc în fiecare zi motive să fiu fericită.

„Bărbatul potrivit pentru mine este lângă mine în fiecare moment”

Cum arată bărbatul potrivit pentru tine? Dacă l-ai găsi, te-ai gândi din nou la căsătorie?

Bărbatul potrivit pentru mine este lângă mine în fiecare moment. Trăiesc clipa. Nu mai trăiesc în trecut, visez frumos la viitor, însă apreciez mereu cu recunoștință ceea ce am. Dacă am ceva în acest moment, în fiecare moment în general mă refer, înseamnă că asta estecel mai bine și mai bun pentru mine. Și sunt recunoscătoare.Eu iubesc mereu. Poate de aceea sunt mereu iubită. Cât despre căsătorie, toate vin la timpul lor.

Te consideri o persoană fericită?

Da.

Care sunt planurile tale de viitor?

Voi merge și în țară cu seminariile și ințierile în terapia cu îngeri. Voi organiza tabere pentru dezvoltare personală, cu teme dedicate relațiilor, feminității, originiilor noastre, etc. Pe pagina mea de Facebook Rita’s Angels găsiți de la informații privind acest aspect până la rugăciuni.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter