Cum arată astăzi Andreea Liptak, prezentatoarea care ”a dispărut” de la PRO TV

De Simona Josan, pe Ultimul update Joi, 28 ianuarie 2016, 14:44
Andrea Liptak a fost până acum câțiva ani una dintre cele mai populare vedete ale PRO TV. Însă de mai bine de patru ani blonda nu a mai fost văzută la pupitrul știrilor pe care le prezenta alături de Mihai Dedu, fără să se facă la nivel oficial un anunț referitor la plecarea ei.

De când nu a mai apărut pe sticlă, adică de mai bine de patru ani, Andreea Liptak pare să nu se fi schimbat deloc. Același zâmbet larg, aceeași privire caldă, aceleași cosițe blonde, ușor rebele. În prezent, Liptak se ocupă de firma de cosmetice pe care le comercializează în România, care, de altfel, ar fi fost adevăratul motiv pentru care ar fi dispărut din prim-plan, de la PRO TV.

 

Posted by Andreea Liptak Spiridon on Wednesday, November 18, 2015

Din 2012, locul simpaticei jurnaliste, care se afla în familia PRO din 1998, a fost luat de două reporterițe, Andreea Marinescu și Lavinia Petrea. Cele două blonde prezintă jurnalul de dimineață, alternativ, alături de Mihai Dedu.

Ce s-a întâmplat cu Andreea Liptak?

Dispariția Andreei de la PRO TV a avut loc discret, motiv pentru care a ridicat numeroase semne de întrebare. Inițial s-a speculat că aceasta ar fi fost dată afară ed conducerea postului deoarece conducea în paralel o afacere de tip piramidal, în cadrul căreia s-ar fi folosit de numele ei pentru a atrage clienții să cumpere cosmeticele pe care le comercializa. La scurt timp, reprezentanții PRO TV au infirmat zvonurile, precizând că, de fapt, Andreea nu a părăsit stația din Pache Protopopescu, ci a fost implicată în alte proiecte ale postului.

Într-un interviu acordat site-ului radardemedia.ro, în vara lui 2015, Andreea a vorbit despre această etapă din viața ei.

”Superiorii mei direcți m-au susținut până în ultima clipă în cariera mea în televiziune și recunosc că am fost surprinsă de sinceritatea și preocuparea cu care mi-au venit în sprijin cu tot felul de idei și proiecte pe care să le continuu și să nu renunț definitiv, dar ceva în mine se rupsese de mai demult”, mărturisea fosta prezentatoare.

 

Este fericită alături de soțul ei, Răzvan Spiridon

Când a decis să plece din PRO TV, Andreea era implicată deja de trei ani în proiectul personal alături de soțul ei,  Răzvan Spiridon. ”Când am renunțat, eu eram deja de 3 ani alături de Răzvan în acest proiect. Am făcut pasul pentru că ceea ce reprezint astăzi este mult mai aproape de valorile mele și mă ajută să-mi ating rațiunea de a fi”, a explicat ea.

Andreea Liptak a lucrat ca prezentatoare a știrilor de dimineață ale PRO TV, între 1998-2012. Tatăl ei este maghiar, mama din Bucovina, iar familia ei are, de asemenea, descendențe poloneze și cehești. Datorită originilor ei, fosta vedetă, cândva olimpică la română, stăpânește perfect și limba maghiară. Este căsătorită cu fostul jurnalist Răzvan Spiridon, după o iubire de mai bine de 13 ani. Au două fetițe împreună, de 12 și de 8 ani.

Foto: Arhivă: Libertatea/Facebook:Andreea Liptak

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter