Ce să nu faci ca să nu ajungi te urască

De Simona Josan, pe Ultimul update Luni, 24 august 2015, 18:38
Pe lângă calitățile pe care un bărbat le apreciază la o femeie, sunt și destule defecte pe care majoritatea reprezentantelor sexului frumos le au în comun și care îi pun pe fugă.

Bărbații urăsc femeile în toate aceste situații de mai jos:

Nu reușești să spui o glumă!

Frumusețea exterioară este calitatea pe care bărbații o apreciază la o femeie, însă nu este totul. O relație de cuplu care are ca ingredient umor este rețeta fericirii. Iar dacă ești o persoană foarte serioasă, ar fi cazul să te destinzi puțin, pentru că, în caz contrar, omul de lângă tine se va plictisi foarte repede. Fii plină de viață, spontană și nu în ultimul rând amuzantă.

Când dramatizezi prea mult

Că fetelor le place să exagereze și să facă din țânțar armăsar nu mai este o noutate pentru nimeni. Însă nu faceți din asta un obicei, doamnelor, pentru că îl veți înnebuni. Și este de înțeles! Cui i-ar plăcea să aibă lângă el o femeie care plângă sau se tânguiește din orice și tot timpul. Încercați să rezolvați această problemă, pentru că altfel riscați să-l pierdeți pe care a fost atât de răbdător pînă acum.

Când stai prea mult să se aranjeze

Bărbaților le place să aibă lângă ei o femeie frumoasă, îngrijită și aranjată, tocmai pentru că astfel este și admirată. Nimic nu le hrănește mai mult orgoliul, când femeia pe care o are la braț atrage toți ochii la un eveniment. Însă aveți grijă ca procesul de înfrumusețare să nu dureze o veșnicie. Asta nu le place deloc domnilor. Încercați să fiți aproape gata când ei mai au puțin și ajung acasă, înainte de petrecere sau de ieșirea în oraș sau apucați-vă cu câteva ore mai devreme să vă aranjați. Astfel, ei un vor mai sta ca oe ace, îmbrăcați și gata de plecare, în timp ce voi încă sunteți cu bigudiurile în păr.

Când îl sufoci

Bărbatul te lângă tine are deja o mamă care cu siguranță îl sună de zece ori pe zi. Nu face același lucru. Desigur, apreciază atunci cțnd activitatea lui reprezintă un subiect de interes pentru iubită, însă nu și când aceasta îl apelează din oră în oră ca să-l întrebe ce face. În fiecare zi! Ca să vă dațo seama prin ce trec atunci cțnd sunt agasați cu telefoanele, faceți un exercițiu simplu: puneți-vă în locul lor.

 Când ești prea geloasă

Gelozia este un sentiment normal, însă dacă ai suficientă încredere în el nu ai avea motive întemeiate pentru care să fii geloasă. Nici un bărbat nu suportă o femeie geloasă prea mult timp lângă el, indiferent cât de îndrăgostit ar fi de ea. Încearcă să-ți rezolvi această problemă, ca să nu-l pui pe fugă.

Dacă ești bârfitoare…

…Dezvață-te de acest obicei. Cine ar putea sta lângă o asemnea femeie? De teama să nu ajungă și el subiect de bârfă în cercul tău de prietene iubitul tău s-ar putea îndepărta de tine și nu va mai avea la fel de multă încredere ca pânț acum. Cu timpul veți deveni doi străini.

Când vorbești cu fostul iubit

Cuvântul ”fost” îl scoate cel mai tare din minți. Dacă o femeie încă vorbește despre fostul iubit sau încă păstrează legătura cu el acest lucru nu va fi deloc bine primit de actualul. Atunci când începeți o nouă relație primul lucru pe care ar trebui să îl faceți este să tăiați orice legătură pe care o aveți cu ex-ul, dacă nu vreți să-i răniți sentimentele actualului.

Foto: thinkstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter