Cât de frumoasă e soția româncă a lui Reamonn! Ea e cea care l-a inspirat pentru piesa ”Supergirl”

De Simona Josan, pe Ultimul update Vineri, 18 martie 2022, 10:58
Brunetă, o privire misterioasă și o gingășie de copil. Sunt trăsăturile care l-au făcut să se îndrăgostească nebunește, care îi bucură zilnic viața celebrului artist Reamonn și care l-au inspirat pe cântăreț atunci când a compus binecunoscuta piesă ”Supergirl (Superfata)”. Melodia este celebră pe tot mapamondul, însă nu la fel de mulți sunt cei care știu că muza cântecului este o româncă, de altfel soția lui Reamonn, Josephine.

Josephine a venit pe lume în 1976, la Cluj, într-o familie de artiști. Mama ei este balerina Rodica Băjenaru, iar tatăl ei, Falticska Jakob, a activat în mai multe formații în Oradea și Cluj, inclusiv în celebra trupă Semnal M.

În 1984, tatăl Josephinei a reușit să fugă din calea regimului opresiv al lui Ceaușescu, ajungând în Germania. Doi ani mai târziu își chema și fiica, pe Josephine. Aici, după ce a terminat liceul, și-a dat Bacalaureatul și a urmat cursurile facultății de Studii Economice. În tot acest timp, tânăra, care simțea chemarea artistică moștenită de la părinții ei, a făcut practică la celebra casă de discuri Polygam, în Hamburg, unde crea coperte de albume, după care s-a ocupat de Relații Publice, în cadrul companiei. A decis să renunțe la studii și și-a urmat inima, deschizându-și o casă de impresariat și colaborând totodată cu Universal Music. Astfel a ajuns să colaboreze cu artiști celebri precum Chris de Burg sau Lionel Richie.

Pe Rea, care venea din Irlanda, l-a cunoscut la un festival de muzică, în orașul german Freiburg. I-a ascultat muzica și s-a îndrăgostit de vocea lui. A început astfel să colaboreze cu el: le-a organizat lui și colegilor de trupă un spectacol, la care au participat reprezentanți de la numeroase case de discuri. Inclusiv cei de la Virgin Records, cu care Reamonn a și semnat în cele din urmă. Colaborarea lor profesională s-a transformat într-o frumoasă poveste de dragoste.

Rea si sotia lui, Josephine

”Irlandezul” a fost cel care a cucerit-o pe Josephine, la acel moment implicată într-o relație cu un inginer constructor. S-au îndrăgostit, s-au logodit și s-au căsătorit, în satul natal al lui Rea, Dingie, din Irlanda. În tot acest timp, clujeanca l-a inspirat pe Rea să scrie muzică. De altfel, hitul Supergirl a apărut în urma unei întâmplări reale povestite de Josephine lui Rea.

Este vorba despre momentul în care Josephine, după o seară petrecută în oraș cu prietenii, prea orgolioasă să le ceară acestora bani de taxi, a decis să meargă pe jos acasă. Până la locuința ei, tânăra a trebuit să travreseze un parc întunecos și rău famat. Însă curajoasa româncă a ajuns câteva zeci de minute mai târziu acasă teafără și nevătămată. De aici și celebrul vers ”And then she’d say, it’s alright, I got home late last night,/But I’m a supergirl, and supergirls just fly (Și atunci ar spune, este în regulă, Am ajuns târziu aseară acasă/Dar sunt o superfată, și supefetele pot să zboare,n.r.)”.

Din iubirea lor a venit pe lume Aamor Hope, acum în vârstă de 10 ani.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter