Vara 2012: De ce trebuie să te vopseşti blondă vara asta

De Diana Zagrean, pe

Toată lumea spune că blondele au parte de mai multă distracţie în viaţă, dar cât adevăr ascunde simpatica vorbă de duh? Află de ce este o idee bună să te te vopseşti blondă vara asta.
Decolorarea nu mai e o problemă
Orice femeie ştie ce luptă trebuie să ducă vara pentru a nu arăta ciudat din cauza părului decolorat de soare. Mai ales dacă obişuieşti să te vopseşti sau dacă ai multe fire albe, vara înseamnă reacţii şi culori nedorite.
Vara 2012: De ce trebuie să te vopseşti blondă vara asta
Dacă te vopseşti blondă, decolorarea provocată de razele UV va fi interpretată drept şuviţe trendy.
Blondul se asortează cu soarele
Nu ştiu dacă ai observat până acum, dar femeile blonde atrag atenţia cumva pe plajă. Nu este pentru că sunt neapărat mai frumoase, sau pentru că au un costum de baie mai deosebit. Şarmul lor nu provine nici de la pielea mai albă sau contrastul cu albastrul mării.
Vara 2012: De ce trebuie să te vopseşti blondă vara asta
Adevărul este că părul blond ne duce cu gândul la soare, la veselie şi la inocenţă, iar pe nisip, toate aceste concepte sunt mult mai prezente în mintea oamenilor veniţi în vacanţă.
Ai mai multe şanse să fii salvată din munţi
Lăsând gluma la o parte, o femeie blondă şi pierdută în munţi, pe trasee nemarcate nu ar trebui să fie mai în pericol decât una brunetă sau şatenă. Cu toate astea, trebuie luat în calcul faptul că vara, pădurile din România sunt dominate de culoarea verde intens.
Vara 2012: De ce trebuie să te vopseşti blondă vara asta
Dacă te pierzi în pădure şi ai părul de culoarea mediului ambiant, vei fi mai greu reperată de echipele de salvamont. Şuviţele aurii, care reflectă puternic lumina soarelui şi ies în evidenţă pe un fundal verde îţi sporesc considerabil şansele de a fi găsită de salvatori.
Blondul străluceşte în lumina artificială
Dacă ţi-ai propus să atragi toate privirile prin cluburi şi, eventual, să-ţi găseşti sufletul pereche, încearcă o schimbare de look. Cum în majoritatea cluburilor şi discotecilor lumina vine de la reflectoare şi lasere, părul deschis la culoare va fi cel mai uşor de observat în mulţime.
Vara 2012: De ce trebuie să te vopseşti blondă vara asta
Deoarece galbenul este o culoare vibrantă, nu te sfii să dansezi mai cu foc şi să scuturi cu mândrie din plete. Bărbaţii sigur nu vor rămâne indiferenţă la mişcările tale senzuale.
Vei primi ajutor dacă se strică maşina
Fără a face vreo aluzie la mitul femeilor la volan, trebuie să recunoaştem că nu suntem programate să reparăm motoare şi să desfundăm jiglere. În plus, în vacanţă nu vrem să ne murdărim rochiţele de vară şi să ne stricăm unghiile cu ulei de motor şi vaselină.
Vara 2012: De ce trebuie să te vopseşti blondă vara asta
Cum am stabilit deja că părul blond atrage atenţia, nu mai rămâne decât să aştepţi un bărbat săritor şi priceput să treacă pe lângă tine pe şosea. Cum să reziste unei biete fete drăguţe şi blonde care nu ştie de ce iese fum de sub capotă?
Foto: Shutterstock, Thinkstockphotos
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter