Tutorial video: 4 modele de unghii haioase pentru Halloween

De Erika Chivu, pe Ultimul update Luni, 30 octombrie 2017, 11:19

Sărbătoreşte Halloween-ul cu o manichiură „înspăimânătoare”. Încearcă unghiile zombie, Frankenstein sau cu stropi de sânge!

Unghii Frankenstein

Fiecare unghie poate fi un monstruleţ haios. Ai nevoie de trei oje, una alba, una neagră şi una verde, o pensulă subţire şi un instrument special pentru puncte (poţi folosi şi un bold dacă nu ai aşa ceva). Dacă ţi se pare prea greu să pictezi fiecare unghie poţi să faci modelul doar pe dou, câte una la fiecare mână, lasând restul unghiilor simple, în verde sau negru.

Unghii „însângerate”

Arată foarte frumos şi se fac destul de simplu. Ai nevoie de o ojă albă mată, una roşie, un pai de băut, nişte scotch şi un ziar mare. Mai întâi fă-ţi toate unghiile cu ojă albă, apoi acoperă pielea cu scotch, în jurul unghiei, înmoaie un capăt al paiului în ojă roşie şi apoi suflă în capătul curat.

Urmăreşte filmul pentru a vedea exact cum face manichiura „însâgerată”!

Cum să-ţi faci singură manichiura pepene!

Manichiura pânză de păianjen

Pentru această manichiură ai nevoie de două oje în culori diferite, o pensulă subţite şi multă îndemânare. Mai întâi fă-ţi toate unghiile în culoarea de bază, apoi folosind cealaltă culoare şi o pensulă subţire trasează linii sub forma unei pânze de păianjen, ncepând dintr-un colţ al unghiei. Dacă ai îndemânare poţi desena şi un păianjen mic. Vezi exact cum se face în filmul de mai jos!

Manichiura zombie

Ai nevoie de mai multe oje în culori diferite, una neagră, şi o pensulă subţire. Mai întâi aplică pe toată unghia o nuanţă neutră, de exemplu un gri pal, apoi poţi începe să desenezi figurile monstruleţilor: doi ochi de mărimi diferite, păr, o gură haioasă.

15 modele de manichiură simple, dar de efect!

Inspiră-te din acest clip:

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter