Tutorial video: Machiaj de Halloween, rapid şi spectaculos!

De Erika Chivu, pe Ultimul update Luni, 30 octombrie 2017, 11:17

Inspiră-te din aceste tutoriale video şi crează-ţi şi tu un machiaj înspăimântător pentru Halloween!

Dacă încerci unul din aceste machiaje nu mai ai nevoie nici de costum, nici de mască pentru petrecerile de Halloween. Poţi arăta înspăimântător folosind doar ceea ce ai deja în trusa de farduri.

Machiaj Zombie

Ten alb ca varul, ochi verzi, o pânză de păianjen pe frunte şi o cicatrice mare în loc de gură. Ai nevoie doar de o pudră cât mai albă, fard verdeşi negru, un creion negru şi… ceva răbdare. Vezi în clipul de mai jos cum să te machiezi.

De unde închiriezi costume de Halloween şi cât te costă

Machiaj de clovn horror

Toată lumea se sperie de clovnii „ucigaşi”! Intră în pielea unui astfel de personaju cu un machiaj care îi va lăsa pe toţi cu gura căscată. Ai nevoie de fard negru intens, unul roşu şi unul alb, tuş de pleoape şi eventual nişte sânge fals.

Machiaj Bloody Mary

Este un look terifiant tocmai fiindcă e atât de simplu. Însă vei avea nevoie de o sticluţă cu sânge fals pentru un aspect cât mai realist. Desigur, poţi improviza folosind colorant alimentar sau alte soluţii. Urmăreşte machiajul pas cu pas în filmul de mai jos.

Tutorial video: 4 modele de unghii haioase pentru Halloween

Machiaj de păpuşă horror

„Cicatricile” din jurul gurii sunt cu adevărat înspăimântătoare! Vei folosi farduri mov, negre şi albe, dar şi mult fond de ten. Vezi în clip cum se face machiajul”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter