TUTORIAL FOTO: Cum să-ţi faci repede un machiaj de zi cu produse cosmetice bio

De Unica.ro, pe

Tot ce e bio e la modă, aşa că vă propunem un machiaj de zi cu produse cosmetice 100% bio! Învaţă să te machiezi repede ca un superstar!

Machiaj de zi cu produse cosmetice bio

Primul pas este pregătirea feţei cu baza de machiaj neutră din gama bio. Se trece apoi la aplicarea fondului de ten cu ajutorul unei pensule, de la frunte spre bărbie. În zona ochilor, pe pleoapă şi sub ochi, tot cu pensula, se aplică anticearcănul. Dupa aceea, se foloseşte pudra din orez, un produs unic marca SLA Paris, pentru a fixa anticearcănul şi fondul de ten, tot cu pensula şi prin tapotari uşoare.

Sprâncenele sunt conturate cu ajutorul unei pensule în unghi şi un fard bio. După ce a fost aplicat fardul pe sprâncene, acestea trebuie pieptănate cu un pieptene de sprâncene pentru a înlătura excesul.
TUTORIAL FOTO: Cum să-ţi faci repede un machiaj de zi cu produse cosmetice bio

Pentru ochi a fost ales un roz deschis, satinat, o culoare delicată care dă luminozitate privirii şi care e foarte potrivită pentru un machiaj de zi.

Pentru conturarea ochilor s-a folosit un eyeliner care a fost aplicat pe întreaga lungime a pleoapei superioare şi pe 1/3 din cea inferioară, în colţul extern. În pliu, sub arcade, şi pe pleoapa inferioară se aplică un fard mai închis într-o nuanţă violet, pentru a da profunzime privirii. După aceea se aplică un strat de mascara bio, prin mişcări în zig-zag, de la rădăcină spre vârfurile genelor, insistând mai mult la rădăcini.

Pomeţii au fost conturaţi cu pudră bronzantă bio, care este mată şi oferă un look natural, potrivit machiajului de zi. Gloss-ul aplicat pe buze este de asemenea bio.
TUTORIAL FOTO: Cum să-ţi faci repede un machiaj de zi cu produse cosmetice bio

Model: Denisa Nechifor
Machiaj realizat de Beauty Make-up Artistry cu produse din gama BIO SLA Paris

Crezi ca esti îndrăgostit? De Dragobete fii LIBER să spui ce simti!
http://on.fb.me/WeBcjQ

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter