Machiaj de seară cu gene seducătoare în patru paşi simpli. Tutorial foto

De Unica.ro, pe

O privire spune mai mult decat 100 de cuvinte, stim cu totii. Un machiaj excelent realizat aduce un upgrade fantastic oricarui look, cu precadere celor in care accentul cade pe conturarea ochilor si evidentierea genelor.
Afla de la specialistul DallesGO Make-Up Nick Barna cum sa iti maresti optic ochii si sa recreezi un look glamour, seducator, precum starurile de cinema, in patru pasi simpli.

Pasul 1
Machiaj de seară cu gene seducătoare în patru paşi simpli. Tutorial foto

Pregatiti tenul cu lotiune tonica si crema hidratanta. Aplicati un primer pentru ten si pleoape, continuand prin a corecta imperfectiunile si cearcanele cu un concealer si prin aplicarea unui fond de ten pornind din centrul fetei catre conturul acesteia. Sculptati trasaturile, si anume pometii, tamplele si linia maxilarului cu un bronzer si aduceti un plus de lumina in zona centrala a fetei. Fixati totul cu putina pudra pulbere. Pe pometi, aplicati un fard de obraz roz-piersica si luminati zona inalta a acestora cu o pudra irizata. Conturati buzele cu un creion intr-o nuanta nude si aplicati un ruj hidratant.

Pasul 2
Machiaj de seară cu gene seducătoare în patru paşi simpli. Tutorial foto

Pentru machiajul ochilor folositi o baza de culoare neutra. Definiti pliul pleoapei cu un maro cald estompat catre exterior si in sus pe arcada. Accentuati linia de contur a pleoapei, imediat la baza genelor cu un creion cu mina moale maro inchis.

Vezi ceilalti pasi in pagina urmatoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter