Trenduri în machiaj pentru 2017. Află-le acum!

De Dana-Ruxandra Panghe, pe Ultimul update Luni, 18 aprilie 2022, 13:19
Urmărind prezentările de modă ale marilor designeri internaționali ne-am notat care sunt cele mai frecvente trenduri în machiaj pentru 2017! Iată selecția noastră.

Citește și: 5 parfumuri perfecte pentru cadouri.

Buze naturale

Buzele puternic evidențiate încă se poartă, însă în 2017 este vorba și despre naturaleţe, prospeţime şi tinereţe. Optează pentru buze cât mai naturale, aplicând doar un balsam de buze care îţi va hidrata pielea în sezonul rece şi o va proteja împotriva vântului sau un ruj cât mai apropiat de nuanţa proprie a buzelor.

Farduri de ochi electrice

Şi dacă vara lui 2016 a fost o reinterpretare a anilor ’90, vara lui 2017 va fi despre anii ’80. Combină buzele naturale cu un fard de pleoape piersică pentru un look fresh, lejer şi lipsit de imperfecţiuni.

Tuș discret

Clasicul cat-eye nu se demodează, dar se schimbă, aşa cum a fost prezentat la fashion show-ul Elie Saab, unde modelele au purtat un cat-eye minimalist, cu o linie la baza colțului extern al ochiului și care doar alungeşte ochiul.

Citește și: Palete cu farduri de ochi irezistibile.

Sprâncene statement

Sunt din nou în trend. Poartă-le răsfirate sau aranjate, dar întotdeauna dese şi lungi!“, recomandă Andreea Hâş, make-up artist la BottegaVerde.ro Acest trend continuă să se păstreze şi să se accentueze de la un sezon la altul. Conturarea sprâncenelor în exces este expirată, dar menţinerea lor într-o formă cât mai naturală, uşor messy, îţi va evidenţia trăsăturile chipului.

Ochi luminoși

Inspirate din anii ’80, pleoapele sclipitoare sunt jucăuşe şi îndrăzneţe totodată, accentuând privirea şi oferindu-i un aer seducător. Poartă glitter, dar nu exagera. În cantitatea potrivită, acesta poate fi purtat şi în timpul zilei.

Buze excentrice

Îndrăzneşte să îţi evidenţiezi buzele cu nuanţe de roz sau mov. Modelele prezente pe catwalkul unor mari designeri, precum Fendi, ne arată că trebuie să străluceşti, iar buzele tale pot fi minunat evidențiate cu rujuri cu irizații aurii sau glossuri cu sclipici argintiu.

Foto: Shutterstock.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter